Повезане вести
Први контраудар из Бањалуке против покушаја да се Србима удари - анатема геноцидног народа
Спутник 15.04.2024
Усвајањем извештаја Међународне независне комисије о догађајима у Сребреници између 1992. и 1995. у Народној скупштини Републике Српске 18. априла, биц́е послата јасна порука, супротна оној коју би послала резолуција коју… »
Мере ка самосталности: У Бањалуци одржан састанак лидера странака владајуће коалиције Српске
Вечерње новости 15.04.2024
РЕПУБЛИКА Српска ће као одговор на резолуцију о Сребреници покренути поступак самосталности. Владајуца коалиција РС фото СРНА И поносан сам на одлучност да спроведемо те мере, истакао је Милорад Додик, председник РС, након… »
Додик: Покренућемо процес самосталности РС као одговор на Резолуцију о Сребреници
Радио сто плус 15.04.2024
“Поносан сам на одлучност да спроведемо ове мере у вези с питањем самосталности” – рекао је Додик новинарима после састанка чланица владајуће коалиције у РС. Оценио је да је “елита босанских муслимана резолуцијом о Сребреници… »
Додик: Самосталност Републике Српске као одговор на резолуцију о Сребреници
РТС 15.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик истакао је да ће Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, спровести мере за остварење самосталности. Додик је рекао да је "елита босанских муслимана" резолуцијом о Сребреници себи… »
Додик: Самосталност као одговор на резолуцију о Сребреници
РТВ 15.04.2024
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик истакао је данас да ће Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности. "Поносан сам на одлучност да спроведемо ове мере, по питању… »
Додик: Српска ц́е покренути поступак самосталности као одговор на резолуцију о Сребреници
Спутник 15.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик истакао је да ц́е Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности. Додао је, да је елита босанских муслимана резолуцијом о Сребреници, себи направила… »
Додик: РС ће, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности
Н1 Инфо 15.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће Република Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности. Поносан сам на одлучност да спроведемо мере по питању самосталности, рекао је… »
Додик: Одговор на резолуцију о Сребреници је самосталност Републике Српске
Б92 15.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик истакао је да ће Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, спровести мере за остварење самосталности. Он је рекао да је "елита босанских муслимана" резолуцијом о Сребреници себи… »
Додик: Покренућемо процес самосталности РС као одговор на Резолуцију о Сребреници
Нови магазин 15.04.2024
Председник Милорад Додик је данас изјавио да ће Република Српска покренути поступак самосталности као одговор на резолуцију о геноциду у Сребреници. "Поносан сам на одлучност да спроведемо ове мере у вези с питањем… »
Додик: Самосталност Републике Српске као одговор на резолуцију о Сребреници
Еуроневс 15.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик истакао је да ће Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности. "Поносан сам на одлучност да спроведемо ове мере, по питању самосталности", истакао је… »
Самосталност као одговор на резолуцију о Сребреници: Ово су потези које ће повући Република Српска
Вечерње новости 15.04.2024
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик истакао је данас да ће Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности. Фото: ГУ Бањалука - Поносан сам на одлучност да спроведемо ове мере, по питању… »
Додик најавио митинг у Бањалуци са овом поруком: Не можемо да живимо са оваквим Бошњацима
Правда 15.04.2024
Председнин Републике Српске Милорад Додик позвао је да у четвртак, 18. априла у Народној скупштини Републике Српске буде усвојен извештај Међународне комисије за Сребреницу, а након тога и на присуство великом митингу српског… »
Вести дана »
Министарка Ђедовић Хандановић: „Држава развија механизам да из државних резерви надомести деривате у случају проблема са НИС-ом“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 29 повезаних
Директор Нафтне индустрије Србије каже да још постоји шанса за лиценцу САД
Слободна Европа пре 4 сатијош 24 повезане
Преокрет у случају Хркаловић: Апелациони суд укинуо осуђујућу пресуду и наложио поновно суђење због „битних повреда поступка“
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 7 повезаних
Нетфликс преузима филмску и стреаминг имовину Варнер Броса у послу вриједном 72 милијарде долара
СЕЕбиз пре 1 сатјош 36 повезаних
Нове цене горива у Србији: евродизел појефтинио, бензин остао исти
Наслови.аи пре 5 сатијош 37 повезаних