Повезане вести

(Фото) Додик јасан: Као одговор на резолуцију о Сребреници покренућемо поступак самосталности Републике Српске

(Фото) Додик јасан: Као одговор на резолуцију о Сребреници покренућемо поступак самосталности Републике Српске

Дневник 15.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик огласио се на Инстаграму, понављајући јасан став руководства Српске на евентуално доношење резолуције о Сребреници. Република Српска ће као одговор на резолуцију о Сребреници покренути… »
Додик: РС ће, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности

Додик: РС ће, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности

Нова 15.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће Република Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности. Поносан сам на одлучност да спроведемо мере по питању самосталности, рекао је… »
Додик: Покренућемо процес самосталности РС као одговор на Резолуцију о Сребреници

Додик: Покренућемо процес самосталности РС као одговор на Резолуцију о Сребреници

Бета 15.04.2024
Председник Милорад Додик је данас изјавио да ће Република Српска покренути поступак самосталности као одговор на резолуцију о геноциду у Сребреници. "Поносан сам на одлучност да спроведемо ове мере у вези с питањем… »
Додик: РС ће покренути поступак самосталности, као одговор на резолуцију о Сребреници

Додик: РС ће покренути поступак самосталности, као одговор на резолуцију о Сребреници

Радио 021 15.04.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да ће Република Српска, као одговор на резолуцију о Сребреници, покренути поступак самосталности. "Поносан сам на одлучност да спроведемо мере по питању самосталности", рекао… »

Вести дана »