Povezane vesti
Moju kuću su zidali zatvorenici! Izvorinka Milošević otkrila da su "majstori" dolazili iz kpz Požarevac!
Mondo 15.04.2024
Pevačica Izvorinka Milošević je u jednoj emisiji otkrila da su vikendicu, koju joj je ostavio otac, zidali robijaši. Pevačica Izvorinka Milošević je u jednoj emisiji otkrila da su vikendicu, koju joj je ostavio otac, zidali robijaši Voditeljka… »
"Moju kuću su gradili zatvorenici" Folkerka otkrila tajnu koja se krije iza njene vikendice: Otac joj je rekao...
Kurir 15.04.2024
Pevačica Izvorinka Milošević ispričala je sve o svojoj vikendici u Neresnici kod Kučeva. - Ova vikendica je iz perioda kada sam bila u najboljim godinama. Moj tata je rekao: "Kćeri moja, eto da ti imaš gde da se vratiš, kad dođeš preko leta, da… »
"Moju kuću su gradili zatvorenici": Folkerka otkrila tajnu koja se krije iza njene vikendice: Otac joj je jedno rekao
Blic 15.04.2024
Pevačica Izvorinka Milošević ispričala je sve o svojoj vikendici u Neresnici kod Kučeva. - Ova vikendica je iz perioda kada sam bila u najboljim godinama. Moj tata je rekao: "Kćeri moja, eto da ti imaš gde da se vratiš, kad dođeš preko leta, da… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 4 minutajoš 36 povezanih

UŽIVO: Ispred Skupštine Novog Sada kordon u opremi za demonstracije, za sada mirno
Radio 021 pre 9 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 39 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 9 minutajoš 8 povezanih

Skupština nastavlja sednicu, očekuje se da ostavke Vučevića bude konstatovana
NIN pre 9 minutajoš 9 povezanih