Povezane vesti
„Jokić i ja smo najbolji tandem u NBA ligi“
Sport klub 15.04.2024
Džamal Marej, bek Denver Nagetsa, imao je zanimljivo zapaženje oko toga koja dvojica igrača čine najbolji tandem u NBA ligi. Sjajni Kanađanin je istakao da nema nikakvu dilemu da su Nikola Jokić i on bez premca, iako ima zvučnijih imena. „Mi smo… »
Marej: Jokić i ja smo najbolji tandem u NBA
B92 15.04.2024
Džamal Marej, košarkaš Denvera, smatra da u paru sa Nikolom Jokićem čini najbolji tandem u NBA ligi. Prema mišljenju Kanađanina, iako su neki drugi parovi NBA zvezda marketinški primamljiviji, kada se govori isključivo o košarci debate nema. "Mi smo… »
Vesti dana »
Kraj za Luku Modrića i Hrvatsku, Portugalija slavi VAR i Gonzala Ramoša koji ih je u nadoknadi vremena odveo u osminu finala Mundijala
Danas pre 2 satajoš 21 povezana
Javio se fudbaler zbog kog je Hrvatska ostala bez gola u 103. minutu, otkrio šta se zaista desilo
Telegraf pre 25 minutajoš 17 povezanih
Da li ćemo se konačno naspavati: Detaljna prognoza za vikend: Jutra sveža, negde tek 11 stepni i kiša, a evo da li ćemo popodne moći na kupanje i sunčanje
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Pomak u pregovorima Vašingtona i Teherana; Iran se sprema za sahranu Alija Hamneija
RTV pre 10 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan, 3. jul: Jugoslovenski košarkaši postali evropski šampioni, umro Džim Morison...
N1 Info pre 20 minutajoš 2 povezane