Povezane vesti
Kenedi: Odbio sam ponudu Trampovih emisara da budem njegov potpredsednik
Politika 15.04.2024
Nezavisni kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi saopštio je danas je odbio ponudu saradnika republikanskog kandidata Donalda Trampa da bude njegov kandidat za potpredsednika. „Predsednik Tramp me naziva ultralevičarskim radikalom. Ja sam… »
Kenedi tvrdi da mu je Tramp nudio potpredsedničko mesto "Zna on ko može da ga pobedi"
Dnevnik 15.04.2024
Nezavisni kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi saopštio je danas je odbio ponudu saradnika republikanskog kandidata Donalda Trampa da bude njegov kandidat za potpredsednika. "Predsednik Tramp me naziva ultralevičarskim radikalom. Ja sam… »
Kenedi: Odbio sam ponudu Trampovih emisara da budem njegov potpredsednik
Euronews 15.04.2024
Nezavisni kandidat za predsednika SAD Robert Kenedi Mlađi saopštio je danas je odbio ponudu saradnika republikanskog kandidata Donalda Trampa da bude njegov kandidat za potpredsednika. "Predsednik Tramp me naziva ultralevičarskim radikalom. Ja sam… »
"Odbio sam, neću da budem njegov potpredsednik"
B92 15.04.2024
Vesti dana »

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 14 minutajoš 15 povezanih

Studenti i građani izlaze na ulice danas u 18 časova u 34 grada širom Srbije: Pročitajte detaljan plan protesta
Nova pre 50 minutajoš 28 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 35 minutajoš 19 povezanih

Matijas Lesor pobesneo zbog toga što je PSŽ uzeo LŠ: "Ne znam ni što sam gledao ovo"
Telegraf pre 24 minutajoš 17 povezanih