Повезане вести
У јеку развода од Џенана, Самира новим потезом направила хаос на мрежама! Скоцкала се па све објавила, сада овако изгледа
Курир 16.04.2024
Џенан Лончаревић покренуо је поступак за развод брака, а његова дугогодишња супруга Самира Лончаревић изнела је шокантне тврдње о њиховом односу. Екипа Курира отишла је у Пријепоље и посетила кућу Џенана Лончаревића, а… »
"Не бих то дозволила" Џенанова супруга у јеку развода се смеје, потпуно смирена поручила само једно
Мондо 16.04.2024
Још увек законита супруга Џенана Лончаревића огласила се још једном за домаће медије. Још увек законита супруга Џенана Лончаревића огласила се још једном за домаће медије. Популарни певач Џенан Лончаревић вешто је крио супругу… »
(Видео) "ја то не бих дозволила": Посетили смо Џенанову жену у Пријепољу у јеку развода, згодна Самира поручује: "Добићете…
Блиц 16.04.2024
Познати певач Џенан Лончаревић покренуо је поступак за развод брака, о чему бруји цео регион. Његова дугогодишња супруга, згодна Самира Лончаревић, изнела је шокантне тврдње о њиховом односу, а сад смо је посетили у… »
"Добро вече, како сте? Ја сам супер!" Џенан први пут у јавности након вести о разводу и љубавници - ево шта све време прича…
Блиц 15.04.2024
Џенан Лончаревић покренуо је поступак за развод брака, о чему се нашироко прича и пише. Његова дугогодишња супруга Самира Лончаревић изнела је шокантне тврдње о њиховом односу, а наша екипа га је ухватила мало пред… »
Вести дана »

Временска прогноза Сремска Митровица – умерено облачно, температура до 18 степени
Озон пре 32 минутајош 8 повезаних

Од данас се примењују олакшице за отплату кредита - Узелац предлаже један важан потез
Каматица пре 6 минутајош 7 повезаних

Београдски водовод: Сутра без воде делови Старог града, Врачара и Сурчина
Н1 Инфо пре 1 минутјош 5 повезаних

Урсула у Београду: После годину дана Фон дер Лајен стигла у Србију: Редослед посете земљама није случајан, у коферу доноси једну важну тему
Блиц пре 1 сатјош 6 повезаних

Израел одустао од мера за Газу пошто је Хамас вратио тела још четворице талаца
РТВ пре 52 минутајош 7 повезаних