Повезане вести

Читајте у “Вестима”: Заједно за напредак

Читајте у “Вестима”: Заједно за напредак

Вести онлине 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић поручио је на отварању регионалног 25. Сајма привреде у Мостару да се нада да ће бити више искрености у будућности, једних према другима, у српско-хрватским и у српско-бошњачким односима. За… »
Србија даје Билећи 500.000 € да изађе из кризе – и још понешто

Србија даје Билећи 500.000 € да изађе из кризе – и још понешто

Луфтика 16.04.2024
Србија ће у наредних неколико дана дозначити 500.000 евра Општини Билећа, како би изашла из финансијских проблема. То је данас (16. април) рекао начелник ове општине Веселин Вујовић. Вујовић је то рекао у изјави за РТРС након… »
Пленковић: Сајам у Мостару се одржава у важно време за БиХ

Пленковић: Сајам у Мостару се одржава у важно време за БиХ

РТВ 16.04.2024
МОСТАР - Хрватски премијер Андреј Пленковић изјавио је данас на 25. Међународном сајму привреде у Мостару, где је Хрватска земља партнер, да се ова манифестација одржава у време које је посебно важно за БиХ имајући у виду да је… »
Вучић: У Сребреници се десио ужасан злочин

Вучић: У Сребреници се десио ужасан злочин

Недељник 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Мостару да се у Сребреници десио „ужасни злочин“. „Ваљда Србија треба да се радује што се у планираној Резолуцији о геноциду у Србреници не помињу Срби. Па ни ми нећемо… »
Вучић: У Сребреници се десио ужасан злочин, Додик каже – није било геноцида

Вучић: У Сребреници се десио ужасан злочин, Додик каже – није било геноцида

Н1 Инфо 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у Мостару да се у Сребреници десио "ужасни злочин", али је поручио да из Сарајева не треба да "обмањују" народ и да говоре да је на пример пуцао изнад тог града. „Ваљда Србија треба… »
Вучић: У Сребреници се десио ужасан злочин, Додик: Није било геноцида

Вучић: У Сребреници се десио ужасан злочин, Додик: Није било геноцида

Радио сто плус 16.04.2024
“Ваљда Србија треба да се радује што се у планираној Резолуцији о геноциду у Србреници не помињу Срби. Па ни ми нећемо помињати народе кад будемо подносили резолуције о Јасеновцу и Крагујевцу”, рекао је Вучић, одговарајући на… »
Председник Вучић: Ја разумем шта Бошњаци хоће, не разумем шта хоће Немци, Американци и сви остали

Председник Вучић: Ја разумем шта Бошњаци хоће, не разумем шта хоће Немци, Американци и сви остали

Курир 16.04.2024
Уместо да говоримо о путницима у авиону, колико их је било, колико ће их бити за месец или два, привредницима, сарадњи, ми смо враћени 30 година уназад, и то су нас вратили они који су нам све време говорили да не гледамо у… »
Вучић у Мостару: Да имамо више искрености у будућности једни према другима

Вучић у Мостару: Да имамо више искрености у будућности једни према другима

РТВ 16.04.2024
МОСТАР - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас на отварању Сајма привреде у Мостару да се нада да ћемо имати више искрености у будућности једни према другима - и у српско-хрватским и у српско-бошњачким односима… »
Председник Вучић и Додик у Билећи: Дочекани аплаузом! Србија ће помоћи са 500.000 евра! (видео)

Председник Вучић и Додик у Билећи: Дочекани аплаузом! Србија ће помоћи са 500.000 евра! (видео)

Курир 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић и председник Републике Српске Милорад Додик стигли су у Билећу. Грађани Билеће окупили су се како би их дочекали, те су двојицу председника поздравили и аплаузом. Са њима је и премијер… »
Вучић на отварању: На сајму у Мостару од данас до 20. априла 26 фирми из Србије

Вучић на отварању: На сајму у Мостару од данас до 20. априла 26 фирми из Србије

Б92 16.04.2024
На Националном павиљону Србије на 25. Међународном сајму привреде у Мостару 26 наших компанија од 16. до 20. априла представиће извозну понуду а павиљон ће обићи и Александар Вучић. Наше компаније представиће се на Националном… »

Вести дана »