Povezane vesti
Nadal: Nisam došao na oproštaj, došao sam da igram za sve
Sport klub 16.04.2024
Čak 681 dan je prošao otkako je Rafael Nadal igrao na šljaci. Još od trijumfa na Rolan Garosu pre dve godine nije se pojavljivao na podlozi na kojoj je najbolji svih vremena. Danas će se u Barseloni ponovo klizati po crvenom prahu, a cilj je uvek… »
Poslednji put igram ovde: Nadal najavljuje kraj legendarne karijere!
Hot sport 16.04.2024
Iskren je Španac. Legendarna karijera Rafaela Nadala se bliži kraju, ali je ostalo još malo goriva u španskom rezervoaru. On to želi da iskoristi da igra na nekim od svojih omiljenih turnira, a takav je naravno onaj u Barseloni. – Verovatno mi je… »
"Želim da uživam": Nadal igra u Barseloni, ali jedna stvar mu ne izbija iz glave
Večernje novosti 16.04.2024
Španski teniser Rafael Nadal još od pobede na Rolan Garosu pre dve godine nije se pojavljivao na podlozi na kojoj je najbolji svih vremena. Danas će se u Barseloni ponovo klizati po crvenom prahu, a cilj je uvek isti. Foto: Profimedia – Verovatno mi… »
Vesti dana »
Nova blokada suda u Novom Sadu: Tepić kaže da je JKP samo „parkiralo“ Tužilaštvo i sud
N1 Info pre 14 minutajoš 14 povezanih
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 8 satijoš 13 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Eksplozije u Kijevu, Odesi, Kropivnicki... Rusija lansirala krstareće rakete
RTV pre 19 minutajoš 9 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 31 minutajoš 9 povezanih
Posle primirja Hezbolaza i Izraela, da li je na vidiku prekid vatre i između Izraela i Hamasa?
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih