Повезане вести
Покетино полудео због детињарија својих играча: "Следећи пут сви лете напоље"
Телеграф 16.04.2024
Побеснео је тренер Челсија након убедљиве победе. Маурисио Покетино оштро критикује незрело понашање играча Челсија након убедљиве победе против Евертона од 6:0. Нони Мадуеке и Николас Џексон изазвали су бес менаџера својим… »
Тренер Челсија узнемирен због свађе играча око једанаестерца
Радио сто плус 16.04.2024
Челси је синоћ победио Евертон 6:0, а неколицина играча расправљала се ко ће извести једанаестерац, на крају је лопту узео Кол Пламер и постигао свој четврти погодак на утакмици. “Не могу да прихватим такво понашање. Рекао сам… »
Добили пенал, па се умало потукли! Брука и срамота фудбалера Челсија: Снимак скандалозног понашања обилази планету! (видео)
Курир 16.04.2024
Челси је у понедељак увече на "Стамфорд бриџу" одиграо вероватно своју најбољу утакмицу ове сезоне и победио је Евертон (5:0), међутим уместо да се прича о Колу Палмеру - стрелцу чак четири гола - у центар пажње избили су… »
Брука и срамота играча Челсија! Водили 4:0, па се тукли ко ће шутирати пенал - морали да их раздвајају!
Мондо 16.04.2024
Шта раде фудбалери Челсија када добију пенал? Свађају се и туку око лопте ко ће шутирати. Шта раде фудбалери Челсија када добију пенал? Свађају се и туку око лопте ко ће шутирати. Челси је у понедељак увече на "Стамфорд бриџу"… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана