Повезане вести
„Купио је 70 картица са којих ме је звао, када улазим у ауто, трчим и закључавам се“: Београђанку прогања син бившег…
Нова 16.04.2024
Београђанка Горана Вукмировић (31) већ шест месеци трпи терор бившег момка. Она је практично изгубила слободу јер је зове сто пута дневно, шаље поруке, прогања је а жртва није само она, већ и њена породица. Горана Вукмировић… »
"Кад прочитам његову поруку, тресем се" Београђанка описала пакао који јој приређује бивши: Шест месеци сам трпела, доста је…
Курир 16.04.2024
Жене су у Србији жртве насиља у разним облицима, а последња прича о којој је Курир писао посебно је узнемирујућа. Београђанка Горана Вукмировић (31) већ шест месеци трпи терор од бившег момка. Она је практично изгубила слободу… »
"Свако јутро имам 15 пропуштених позива, тресем се": Београђанка описује пакао који пролази након раскида са сином припадника…
Блиц 16.04.2024
Београђанка Горана Вукмировић (31) већ шест месеци трпи терор бившег момка. Она је практично изгубила слободу јер је зове сто пута дневно, шаље поруке, прогања је а жртва није само она, већ и њена породица. Горана Вукмировић… »
„Кунем се, сад ћеш да видиш, идем горе и чекам те у твом стану“: Београђанка пријавила сина бившег припадника ЈСО за…
Нова 16.04.2024
"Живим у страху због човека који ме зове 100 пута дневно, прети и прогања ме! Желим само своју слободу, а не да преживљавам терор сваки дан од бившег партнера са којим нисам у вези већ шест месеци, а који узнемирава мене и моју… »
"Срушићу те, у блато идеш назад": Ово су језиве поруке које је бивши слао Београђанки! Пријавила га за прогањање (фото)
Курир 16.04.2024
Г.В. (31), девојка која је пријавила бившег партнера Филипа Пејовића (33) за прогањање и узнемиравање, како нам је испричала, свакодневно трпи тортуру од њега. Она добија и претеће и узнемирујуће поруке које је доставила… »
"Зове ме са 70 бројева, прати и чека са посла": Београђанка тврди да месецима након раскида са Филипом Пејовићем трпи његову…
Блиц 15.04.2024
Девојка Г.В. (31) из Београда тврди да пролази прави пакао након раскида са Филипом Пејовићем (33), сином убијеног Луке Пејовића, бившег припадника Јединице за специјалне операције (ЈСО). Како је навела, Филип је месецима… »
Вести дана »
Американци преко телефона притискају Зеленског. У Кремљу отварају шампањац: ‘Више није питање ‘хоће ли‘, него ‘како и када‘‘
Ало пре 6 минутајош 31 повезана
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 2 сатајош 26 повезаних
Биографија Србина који је дошао на чело БМВ-а: Има докторат, диплому машинског инжењера стекао је на Кембриџу, а радници га због овога обожавају
Курир пре 45 минутајош 32 повезане
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 4 сатијош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних