Повезане вести

Сферопулос погурао Лесора у Партизан: "Дуго су ме желели, а ја не знам зашто сам уопште размишљао"

Сферопулос погурао Лесора у Партизан: "Дуго су ме желели, а ја не знам зашто сам уопште размишљао"

Спортске.нет 16.04.2024
Француски центар Матијас Лесор био је гост на Јутјуб каналу Чиме Монекеа где је причао о својој каријери као и о одлуци да дође у Партизан чији је љубимац навијача касније постао. Упркос томе што је наступао за Црвену звезду… »
Француз жестоко оплео Човића: Хтео да ми с…е каријеру!

Француз жестоко оплео Човића: Хтео да ми с…е каријеру!

Спортски журнал 16.04.2024
Матијас Лесор брзински одговорио првом човеку Звезде, после тврдње да мрзи клуб. Председник Црвене звезде Небојша Човић гостујући на „Арени спорт" у емисији „У обручу” осврнуо се на неостварену жељу у вези ангажовања тренера… »
Коме се Лесор обратио? ''Покушао је да ми уништи каријеру када сам имао 22 године!''

Коме се Лесор обратио? ''Покушао је да ми уништи каријеру када сам имао 22 године!''

Вечерње новости 16.04.2024
Кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор огласио се на друштвеној мрежи "КС". ФОТО: М. Вукадиновић - Човече, прича као да не покушава да ме оцрни по целој Европи, говорећи свима да сам лоша особа, лош саиграч, да сам слеп и друга… »
Лесор о Човићу: Пробао да ме с*ебе, а учинио ми услугу

Лесор о Човићу: Пробао да ме с*ебе, а учинио ми услугу

Спорт клуб 16.04.2024
Некадашњи кошаркаш Црвене звезде и Партизана Матијас Лесор на твитеру се огласио поводом изјава председника црвено-белих Небојше Човића. „Човек је причао како ће покушати да учини да ми затвори сва врата у Европи, причајући… »
Лесор: "Покушао је све да ми уништи каријеру"

Лесор: "Покушао је све да ми уништи каријеру"

Б92 16.04.2024
Кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор поставио је загонетну објаву на друштвеној мрежи "КС". "Човек прича као да није покушавао да ме оцрни по целој Европи, говорећи свима да сам лоша особа, лош саиграч. Да сам слеп и друга сра*а… »
Лесор поново активан на твитеру: ‘Човек ме црни по целој Европи!’

Лесор поново активан на твитеру: ‘Човек ме црни по целој Европи!’

Хот спорт 16.04.2024
На кога је циљао? Јуче је председник Црвене звезде – Небојша Човић изјавио да је Лесор мрзитељ Црвене звезде и да је он лично уништио сезону Душана Алимпијевића својевремено, промашајем у Подгорици. Дан након ових изјава, Лесор… »
Матијас Лесор одговорио на прозивке небојше Човића: „Покушао је све да би ми с....о каријеру”

Матијас Лесор одговорио на прозивке небојше Човића: „Покушао је све да би ми с....о каријеру”

Дневник 16.04.2024
Председник кошаркашког клуба Црвена звезда Небојша Човић гостовао је на Арена спорт телевизији, где се дотакао и Матијаса Лесора, за кога је рекао да је "мрзитељ Звезде", а није дуго прошло пре него је Француз и одговорио на ове… »
Свуда ме блокирао, причао да сам лоша особа! Матијас Лесор прозвао Човића: Учинио ми услугу!

Свуда ме блокирао, причао да сам лоша особа! Матијас Лесор прозвао Човића: Учинио ми услугу!

Мондо 16.04.2024
Матијас Лесор је одговорио на коментаре Небојше Човића о њему. Матијас Лесор је одговорио на коментаре Небојше Човића о њему. Матијас Лесор је играо за Црвену звезду у сезони 2017/18, а потом се три године касније вратио у… »

Вести дана »