Povezane vesti
Raste nezaposlenost u Velikoj Britaniji, Banka Engleske brine zbog mogućeg rasta inflacije
Telegraf 16.04.2024
Kancelarija za nacionalnu statistiku saopštila je da je stopa nezaposlenosti porasla u februaru sa 3,9% na 4,2% što je znatno iznad očekivanog. Broj nezaposlenih u Velikoj Britaniji porastao je više nego što se očekivalo u februaru, izazivajući… »
Nezaposlenost u Britaniji porasla više nego što se očekivalo
B92 16.04.2024
Nezaposlenost u Velikoj Britaniji je u tromesečnom periodu od decembra 2023. do februara 2024. iznosila 4,2 odsto. To predstavlja porast u odnosu na 3,9 odsto u prethodnom tromesečju, objavila je danas britanska Kancelarija za nacionalnu statistiku (ONS)… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 16 minutajoš 113 povezane

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 46 minutajoš 25 povezanih

Uhapšena majka osumnjičena da je bebu ostavila u Zemunu kod kontejnera
RTV pre 4 satijoš 38 povezanih

Cene nafte pale pre svega zbog očekivanog smanjenja potrošnje goriva u SAD
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih