Повезане вести
"Ја сам лично видео та два човека у ауту" Отац мале Данке открио како су настале последње фотографије: "Само их је мени…
Курир 16.04.2024
Прва исповест родитеља убијене девојчице Данке Илић (2), Иване и Милоша, потресла је јавност. Наиме, они су по први пут заједно говорили о кобном дану 26. марту када су остали без ћерке. Мајка Данке Илић описала је у исповести… »
Прво оглашавање родитеља мале Данке: Ево шта су рекли...
Б92 16.04.2024
Носимо црнину, али не примамо саучешће. Док не видимо ћерку, за нас постоји трачак наде, рекли су за Новости Ивана и Милош Илић, родитељи мале Данке која је 26. марта нестала у Бањском Пољу код Бора. У тишини, која од тада… »
Све је лаж, осим да је за данком трагало много људи: Прва исповест родитеља убијене девојчице
Мондо 16.04.2024
Прво обраћање родитеља убијене девојчице Данке. Прво обраћање родитеља убијене девојчице Данке. Мајка и отац Данке Илић, Ивана и Милош по први пут су заједно говорили о кобном 26. марту када су остали без ћерке. О несрећном… »
Вртела сам се у круг и дозивала је: Прво оглашавање родитеља мале Данке откако је саопштено да је убијена
Телеграф 16.04.2024
Тог дана сам одвела децу на место које ми је јако битно, рекла је Данкина мајка. Мајка и отац Данке Илић Ивана и Милош по први пут заједно говорили су о кобном 26. марту, када су остали без ћерке. Они су једва говорили о том дану… »
Вести дана »
Све стало, блокирани аеродроми, спрема се напад? Хитно упозорење Русије, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото/видео)
Вечерње новости пре 27 минутајош 17 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу: Тела мушкарца и жене нађена у стану
Вечерње новости пре 57 минутајош 12 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 47 минутајош 13 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 2 сатајош 9 повезаних