Povezane vesti
"Ja sam lično video ta dva čoveka u autu" Otac male Danke otkrio kako su nastale poslednje fotografije: "Samo ih je meni…
Kurir 16.04.2024
Prva ispovest roditelja ubijene devojčice Danke Ilić (2), Ivane i Miloša, potresla je javnost. Naime, oni su po prvi put zajedno govorili o kobnom danu 26. martu kada su ostali bez ćerke. Majka Danke Ilić opisala je u ispovesti za Republiku košmar… »
Prva ispovest roditelja male Danke Ilić Majka u dubini duše veruje da joj je dete živo: "Sve je laž, osim ove jedne stvari"
Kurir 16.04.2024
Majka i otac Danke Ilić, Ivana i Miloš po prvi put zajedno govorili su o kobnom danu 26. martu kada su ostali bez ćerke. Naime, roditelji Danke Ilić su jedva govorili o nesrećnom danu kada se njihovoj ćerki gubi svaki trag. Sa knedlom u grlu prvi je… »
Prvo oglašavanje roditelja male Danke: Evo šta su rekli...
B92 16.04.2024
Nosimo crninu, ali ne primamo saučešće. Dok ne vidimo ćerku, za nas postoji tračak nade, rekli su za Novosti Ivana i Miloš Ilić, roditelji male Danke koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju kod Bora. U tišini, koja od tada vlada u njihovom… »
"Mi ne prihvatamo saučešće, još nismo videli dete": Roditelji Danke Ilić: "Sveće smo palili da bismo joj osvetlili put da…
Blic 16.04.2024
Majka i otac Danke Ilić, Ivana i Miloš po prvi put zajedno govorili su o kobnom danu 26. martu kada su ostali bez ćerke. Naime, roditelji Danke Ilić su jedva govorili o nesrećnom danu kada se njihovoj ćerki gubi svaki trag. Sa knedlom u grlu prvi je… »
Sve je laž, osim da je za dankom tragalo mnogo ljudi: Prva ispovest roditelja ubijene devojčice
Mondo 16.04.2024
Prvo obraćanje roditelja ubijene devojčice Danke. Prvo obraćanje roditelja ubijene devojčice Danke. Majka i otac Danke Ilić, Ivana i Miloš po prvi put su zajedno govorili o kobnom 26. martu kada su ostali bez ćerke. O nesrećnom danu su jedva… »
Vrtela sam se u krug i dozivala je: Prvo oglašavanje roditelja male Danke otkako je saopšteno da je ubijena
Telegraf 16.04.2024
Tog dana sam odvela decu na mesto koje mi je jako bitno, rekla je Dankina majka. Majka i otac Danke Ilić Ivana i Miloš po prvi put zajedno govorili su o kobnom 26. martu, kada su ostali bez ćerke. Oni su jedva govorili o tom danu kada se njihovom… »
Vesti dana »

Grupa prosvetara u protestnoj šetnji od Slavije do centra grada, studenti u blokadi najavili da protest 15. marta nije poslednji (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 13 povezanih

Studenti: Protest 15. marta nije finalni skup, ostajemo u blokadama dok se ne ispune zahtevi
Beta pre 2 satajoš 8 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 1 satjoš 8 povezanih

Evropa poslala odgovor Trampu nakon novih carina: "Ako treba, otići ćemo i korak dalje"
NIN pre 1 satjoš 43 povezane