Povezane vesti
SDP: Odgovornom politikom do spuštanja tenzija
RTV Novi Pazar 16.04.2024
Sandžačka demokratska partija poziva sve političke činioce, bez obzira iz kojeg nacionalnog korpusa dolaze, da ne dozvole dalji rast tenzija u našem gradu. Mi smo uvek bili brana svakoj vrsti ekstremizma i tako će biti i u budućnosti, saopšteno je iz te… »
IndeksOnline 16.04.2024
NOVI PAZAR – Sandžačka demokratska partija poziva sve političke činioce, bez obzira iz kojeg nacionalnog korpusa dolaze, da ne dozvole dalji rast tenzija u našem gradu. Mi smo uvek bili brana svakoj vrsti ekstremizma i tako će biti i u budućnosti… »
Sandžak haber 16.04.2024
Sandžačka demokratska partija poziva sve političke činioce, bez obzira iz kojeg nacionalnog korpusa dolaze, da ne dozvole dalji rast tenzija u našem Gradu. Mi smo uvek bili brana svakoj vrsti ekstremizma i tako će biti i u budućnosti, saopšteno je iz te… »
Vesti dana »

Diplomatija crvenog dugmeta – svi sastanci Putina i američkih predsednika
RTS pre 8 minutajoš 26 povezanih

Poluvreme na Marakani: Zvezda povela majstorijom Kataija, ali nije bilo bez problema
Nova pre 8 minutajoš 41 povezana

"Ukrajina neće dati svoju zemlju: Okupatorima!" Zelenski se oglasio nakon najave sastanka Trampa i Putina
Blic pre 33 minutajoš 149 povezanih

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 2 satajoš 27 povezanih