Povezane vesti
Lajčak i Vućić u Mostaru: Razgovarali o dijalogu Beograda i Prištine (foto)
Blic 16.04.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da se danas u Mostaru sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim je, kako je naveo, razgovarao o narednim koracima u vezi sa dijalogom. - U Mostaru sam… »
Lajčak objavio šta je rekao Vučiću u Mostaru /foto/
Sputnik 16.04.2024
Specijali izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Mostaru istakao potrebu za hitnim napretkom u implementaciji sporazuma o putu normalizacije… »
Lajčak se oglasio posle razgovora sa predsednikom Vučićem: Potreban hitan napredak u implementaciji sporazuma
Kurir 16.04.2024
Specijali izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Mostaru istakao potrebu za hitnim napretkom u implementaciji sporazuma o putu normalizacije… »
Lajčak i Vučić u Mostaru razgovarali o dijalogu Beograda i Prištine
Telegraf 16.04.2024
"Potreban je hitan napredak u implementaciji Sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine", naveo je Lajčak. Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da se danas u Mostaru sastao sa… »
B92 16.04.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da se danas u Mostaru sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim je, kako je naveo, razgovarao o narednim koracima u vezi sa dijalogom. "U Mostaru sam… »
Euronews 16.04.2024
Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da se danas u Mostaru sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim je, kako je naveo, razgovarao o narednim koracima u vezi sa dijalogom. "U Mostaru sam… »
Vesti dana »
Oglasili se Putevi Srbije: Vozače upozorili na 3 opasne pojave na kolovozu: Oprez, mnogi putuju zbog praznika
Blic pre 2 satajoš 22 povezane
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 3 minutajoš 18 povezanih
Jokić se uhvatio za glavu zbog pitanja novinara: „Ne znam kako da reagujem na ovo“ VIDEO
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Studenti održali još jednu 15-minutnu blokadu u znak sećanja na žrtve pada nadstrešnice
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih