Povezane vesti
Gruhonjić: Ko nasilje priziva, dozvoljava i čini društvo punim besa, doživeće „bumerang efekat“
N1 Info 16.04.2024
Na društvenim mrežama pojavile su se pretnje smrću američkom ambasadoru Kristoferu Hilu i profesoru Novosadskog univerziteta Dinko Gruhonjiću, nakon ambasadorove jučerašnje posete Osim tih pretnji, Gruhonjić je i verbalno je napadnut danas u Novom Sadu… »
Verbalni napad na Dinka Gruhonjića na Limanu
Moj Novi Sad 16.04.2024
Programski direktor NDNV-a i univerzitetski profesor Dinko Gruhonjić verbalno je napadnut na ulici na Limanu. Sve se dogodilo danas u 13.45 na uglu ulica Fruškogorske i Narodnog fronta kada je nepoznati muškarac šovinistički vređao Gruhonjića i pretio mu… »
„Bilo šta što se desi meni ili mojoj porodici, krivim direktno Vučića“: Gruhonjić posle novog napada
N1 Info 16.04.2024
Univerzitetski profesor i programski direktor Nezavisnog društva novinara Vojvodine Dinko Gruhonjić danas je ponovo verbalno napadnut na ulici. Hajka protiv njega se vrši već mesecima unazad, tokom kojih je on u konstantnoj izloženosti pretnjama. Dinka… »
Gruhonjić posle novog napada: Bilo šta da se desi meni ili mojoj porodici, krivim direktno Vučića
Nedeljnik 16.04.2024
Univerzitetski profesor i programski direktor Nezavisnog društva novinara Vojvodine Dinko Gruhonjić danas je ponovo verbalno napadnut na ulici. Hajka protiv njega se vrši već mesecima unazad, tokom kojih je on u konstantnoj izloženosti pretnjama, prenosi… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Potpredsednik Vlade Srbije o Dodikovoj smeni: Srpski narod neće ćutati na nepravdu
In medija pre 5 minutajoš 19 povezanih

Diplomirala ekonomiju, deceu ne šalje u školu bez telohranitelja: Ona je Gorica, ćerka Milorada Dodika
Telegraf pre 35 minutajoš 103 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 24 povezane