Повезане вести
Вучић замолио председника Азербејџана за подршку Србији
Слободна Европа 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је 16. априла телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим и замолио га "за пријатељску и братску подршку народа Азербејџана". Вучић је на свом Инстаграм профилу написао… »
Вучић разговарао с Алијевом: Обавестио сам га о притисцима којима је Србија изложена
Б92 16.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевом. "Обавестио сам председника Алијева о бројним притисцима којима је Србија изложена и замолио сам га за… »
Вучић разговарао са председником Азербејџана о притисцима којима је Србија изложена
Еуроневс 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим кога је том приликом обавестио о притисцима којима је изложена Србија и замолио га за пријатељску и братску подршку… »
Вучић разговарао са Алијевим о притисцима којима је Србија изложена
Телеграф 16.04.2024
Вучић разговарао са Алијевим о притисцима којима је Србија изложена. Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим кога је том приликом обавестио о притисцима… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 49 минутајош 20 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 44 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 34 минутајош 30 повезаних
Од данас грађани могу да прате цене у трговинама преко Националне платформе
Став.лифе пре 54 минутајош 15 повезаних