Повезане вести

Вучић замолио председника Азербејџана за подршку Србији

Вучић замолио председника Азербејџана за подршку Србији

Слободна Европа 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је 16. априла телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим и замолио га "за пријатељску и братску подршку народа Азербејџана". Вучић је на свом Инстаграм профилу написао… »
Вучић разговарао с Алијевом: Обавестио сам га о притисцима којима је Србија изложена

Вучић разговарао с Алијевом: Обавестио сам га о притисцима којима је Србија изложена

Б92 16.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевом. "Обавестио сам председника Алијева о бројним притисцима којима је Србија изложена и замолио сам га за… »
Вучић разговарао са председником Азербејџана о притисцима којима је Србија изложена

Вучић разговарао са председником Азербејџана о притисцима којима је Србија изложена

Еуроневс 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим кога је том приликом обавестио о притисцима којима је изложена Србија и замолио га за пријатељску и братску подршку… »
Вучић разговарао са Алијевим о притисцима којима је Србија изложена

Вучић разговарао са Алијевим о притисцима којима је Србија изложена

Телеграф 16.04.2024
Вучић разговарао са Алијевим о притисцима којима је Србија изложена. Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим кога је том приликом обавестио о притисцима… »

Вести дана »