Повезане вести
Вучић замолио председника Азербејџана за подршку Србији
Слободна Европа 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је 16. априла телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим и замолио га "за пријатељску и братску подршку народа Азербејџана". Вучић је на свом Инстаграм профилу написао… »
Вучић разговарао с Алијевом: Обавестио сам га о притисцима којима је Србија изложена
Б92 16.04.2024
Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевом. "Обавестио сам председника Алијева о бројним притисцима којима је Србија изложена и замолио сам га за… »
Вучић разговарао са председником Азербејџана о притисцима којима је Србија изложена
Еуроневс 16.04.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим кога је том приликом обавестио о притисцима којима је изложена Србија и замолио га за пријатељску и братску подршку… »
Вучић разговарао са Алијевим о притисцима којима је Србија изложена
Телеграф 16.04.2024
Вучић разговарао са Алијевим о притисцима којима је Србија изложена. Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са председником Азербејџана Илхамом Алијевим кога је том приликом обавестио о притисцима… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: ЕУ не сме да се прави да не види како Вучић влада Србијом
Радио 021 пре 2 минутајош 4 повезане
Блокирани аеродроми, све стало, спрема се напад?! Русија издала хитно упозорење, може да почне у сваком тренутку: "Бежите!" (фото, видео)
Блиц пре 7 минутајош 10 повезаних
Рхзм издао упозорење за данашњи дан: Магла "прогутала" Србију, возачи возите опрезно
Мондо пре 32 минутајош 8 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 57 минутајош 5 повезаних
Револуционарна капа за мозак – нада за бебе рођене са повредама
Јужне вести пре 37 минутајош 5 повезаних