Povezane vesti
Jk pecnula na maju Berović, pa spomenula Cecu: "Usudila se da pored svoje drugarice izgovori... Haos u najavi
Kurir 16.04.2024
Jelena Karleuša danas se pojavila u centru Beograda kako bi najavila koncert u Nišu. Nakon toga pevačica je stala pred medije i odgovorila na svako pitanje. Između ostalog, prokomentarisala je i izjavu koleginice Maje Berović da su „Jelena i Ceca… »
Karleuša se pojavila u centru Beograda pa otvorila dušu: Ja sam to jedva preživela, ne želim da se to desi nijednoj ženi!
Kurir 16.04.2024
Jelena Karleuša danas se pojavila u centru Beograda kako bi najavila koncert u Nišu. Nakon toga pevačica je stala pred medije i odgovorila na svako pitanje. Na samom početku prisetila se svog detinjstva. - Provela sam svoje detinjstvo i tinejdžerske… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Arena „u blokadi“: „Pumpanje“, vređa se Vučić i niko neće da bude „ćaci“ (VIDEO)
Danas pre 55 minutajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 2 satajoš 4 povezane