Povezane vesti
Stoltenberg pozvao zemlje NATO-a da obezbede Kijevu neophodnu municiju i PVO
Politika 16.04.2024
Generalni sekretar NATOa Jens Stoltenberg, nakon razgovora sa rumunskim predsednikom Klausom Johanisom, pozvao je zemlje članice alijanse da obezbede Kijevu neophodnu municiju i sisteme protivvazdušne odbrane. „Razgovarao sam sa predsednikom Rumunije o… »
Natovci u bunilu: Stoltenberg pozvao članice NATO-a da "kopaju dublje" za Kijev
Pravda 16.04.2024
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, nakon razgovora sa rumunskim predsednikom Klausom Johanisom, pozvao je zemlje članice alijanse da „kopaju dublje“ i da Kijevu obezbede neophodnu municiju i sisteme protivvazdušne odbrane. „Razgovarao sam sa… »
Stoltenberg pozvao zemlje NATO da obezbede Kijevu neophodnu municiju i PVO
Vesti online 16.04.2024
Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg, nakon razgovora sa rumunskim predsednikom Klausom Johanisom, pozvao je zemlje članice alijanse da obezbede Kijevu neophodnu municiju i sisteme protivvazdušne odbrane. – Razgovarao sam sa predsednikom Rumunije o… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA - Tramp: U petak sastanak sa Putinom na Aljasci; Zelenski: Nećemo dati zemlju okupatorima
RTV pre 27 minutajoš 91 povezana

(Foto) sunce upeklo, kolone kilometarske! Neviđeni kolaps na granicama, na jednoj se se čeka satima, AMSS upozorio: Obavezno pratite ove ključne savete
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih

Jovanovićima iz Cerovca uručene suprasne nazimice rase Moravka: Počela podela pomoći gazdinstvima oštećenim u požarima
InfoKG pre 52 minutajoš 15 povezanih