Povezane vesti
„Danima nisam izlazila iz kuhinje, a moj muž se samo okrenuo i otišao“: Voditeljka „Slagalice“ je nakon razvoda ostala sa…
Nova 16.04.2024
Voditeljka Milica Gacin, koja već godinama vodi kviz "Slagalica", prošla je kroz teško iskutsvo razvoda o kojem je javno govorila. Milica Gacin aktivna je na društvenim mrežama, gde sa velikim brojem pratilaca razgovara o brojnim temama koje se tiču… »
"Danima nisam izlazila iz kuhinje, a moj muž se samo okrenuo i otišao": Voditeljka "Slagalice" o razvodu: "Ostala sam sa malom…
Blic 16.04.2024
Voditeljka RTS-a Milica Gacin, publici najpoznatija kao jedna od voditeljki kviza "Slagalica", otvorila je dušu i podelila svoje iskustvo o razvodu od bivšeg supruga, sa kojim već godinama nije u braku. Milica Gacin veoma je aktivna na društvenim… »
Vesti dana »
(BLOG) Policija primenila silu na Filozofskom u Novom Sadu - protesti podrške u Nišu, Beogradu i Kragujevcu
N1 Info pre 34 minutajoš 108 povezanih
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 3 satajoš 11 povezanih
Sve Trampove izjave sa današnjeg foruma koje su malo zbunile svet: Grenland je Island, voli Makrona, ali mu se ruga? (video, foto)
Kurir pre 34 minutajoš 75 povezanih
Kako će panevropska gobalna berza "Euronekst" pomoći razvoj Beogradske berze
RTS pre 39 minutajoš 33 povezane
Kos razgovarala s Vučićem u Davosu: Dogovorili smo se da pojačamo naš zajednički rad na energetskoj bezbednosti
Danas pre 9 minutajoš 30 povezanih