Povezane vesti
Poginuo ukrajinski gradonačelnik: Stradao na frontu tokom borbenog zadatka (foto)
Kurir 16.04.2024
Oleksandr Baklikov, gradonačelnik grada Lebedina u Sumskoj oblasti, poginuo je tokom borbenog zadatka. Baklikov je služio u 47. zasebnoj mehanizovanoj brigadi Oružanih snaga Ukrajine. „Ukrajina je izgubila heroja i patriotu. Još ne mogu da verujem da je… »
Ukrajinski gradonačelnik otišao na front i poginuo
N1 Info 16.04.2024
Oleksandr Baklikov, gradonačelnik grada Lebedina u Sumskoj oblasti, poginuo je tokom borbenog zadatka, piše Ukrajinska pravda. Baklikov je služio u 47. zasebnoj mehanizovanoj brigadi Oružanih snaga Ukrajine. „Ukrajina je izgubila heroja i patriotu. Još… »
Poginuo ukrajinski gradonačelnik koji je bio na frontu
Nova 16.04.2024
Oleksandr Baklikov, gradonačelnik grada Lebedina u Sumskoj oblasti, poginuo je tokom borbenog zadatka, piše Ukrajinska pravda. Baklikov je služio u 47. zasebnoj mehanizovanoj brigadi Oružanih snaga Ukrajine. „Ukrajina je izgubila heroja i patriotu. Još… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić grca u suzama nakon finala Elite 9: "Ja sam zaslužila prvo mesto" Evo šta kaže na Stanijin plasman, razotkrila Durdžiće: Pljuvali su me godinama...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 56 minutajoš 15 povezanih
(Mape) Spremite se, kreće vremenska vrteška! RHMZ izdao hitno upozorenje, popodne nas čeka totalni preokret: prvo tropska 33 stepena, a onda totalni haos
Blic pre 1 satjoš 8 povezanih
Tri osobe povređene u tri saobraćajne nezgode tokom noći u Beogradu
N1 Info pre 35 minutajoš 6 povezanih