Повезане вести

Хоће ли опозиција имати довољно времена за кампању: Шта се дешава ако сви избори буду 2. јуна

Хоће ли опозиција имати довољно времена за кампању: Шта се дешава ако сви избори буду 2. јуна

Нова 17.04.2024
Уколико власт донесе одлуку да локални избори буду одржани заједно са београдским изборима 2. јуна, странакама ће остати на располагању месец и по дана за изборну кампању, међутим, поставља се питање да ли је то довољно… »
Кључних 48 сати за изборе: Србија између компромиса и бојкота - одлука пада у наредна два дана: Могу ли власт и опозиција да…

Кључних 48 сати за изборе: Србија између компромиса и бојкота - одлука пада у наредна два дана: Могу ли власт и опозиција да…

Блиц 17.04.2024
Да ли смо ближи компромису или бојкоту београдских избора 2. јуна - питање је на које бисмо могли одговор да добијемо у наредних 48 сати након данашњег састанка власти и опозиције у Народној скупштини и одлуке "Србије против… »
Поповић о предлогу опозиције: Шокирана сам непознавањем Устава Србије

Поповић о предлогу опозиције: Шокирана сам непознавањем Устава Србије

Телеграф 17.04.2024
Како је образложила министарка правде, шокирана је предлогом опозиције проистекле из коалиције "Србија против насиља" указујући да је одлагање београдских избора неуставно. Министарка правде Маја Поповић истакла је да је… »
"Дужна сам да саопштим своје запрепашћење": Министарка правде о предлогу опозиције за одлагање београдских избора

"Дужна сам да саопштим своје запрепашћење": Министарка правде о предлогу опозиције за одлагање београдских избора

Блиц 16.04.2024
- Поводом предлога опозиционих посланичких група проистеклих из коалиције "Србија против насиља" који је достављен председници Народне скупштине Ани Брнабић, као одговор на њен позив за достављање предлога за даљи рад на… »
Алексић (НПС): До петка одлука о изласку на нове београдске изборе

Алексић (НПС): До петка одлука о изласку на нове београдске изборе

Данас 16.04.2024
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић изјавио је данас да ће коалиција „Србија против насиља“ до петка донети одлуку о изласку на нове београдске изборе 2. јуна. „Немамо шта више да чекамо. Ако одлучимо да… »

Вести дана »