Povezane vesti
"Pevačice dolaze sa švalerima u moju kafanu, a ja ih pokrivam" Folker obelodanio tajne sa estrade, pa šokirao: "okusio sam…
Blic 17.04.2024
Folker Era Ojdanić u svojoj velikoj ispovesti nedavno je šokirao javnost tvrdnjama da su njegove koleginice varale muževe u njegovoj kafani, a da ih je on u svemu tome pokrivao. Govorio je i o prostituciji i priznao da je imao intimne odnose sa… »
"Pevačice se švalerišu Kod mene u kafani!" Folker otkrio najveći tajnu na estradi, a onda šokirao detaljima iz svog…
Kurir 17.04.2024
Folker Era Ojdanić u svojoj velikoj ispovesti nedavno je šokirao javnost tvrdnjama da su njegove koleginice varale muževe u njegovoj kafani, a da ih je on u svemu tome pokrivao. Govorio je i o prostituciji i priznao da je imao intimne odnose sa… »
Vesti dana »

U 9 sati u ovom gradu u Srbiji već je izmereno 30 stepeni! Pred nama pakleni dan, temperature će tek da rastu, slede i tropske noći
Blic pre 8 satijoš 28 povezanih

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Serbian News Media pre 53 minutajoš 14 povezanih

Ovo je spisak 30 raskrsnica koje će danas biti blokirane od 18 do 19 sati
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 12 povezanih

Vanredno obraćanje Vučića: Nikad nisam ni imao, ni koristio Skaj aplikaciju, niti bilo ko iz moje porodice
Euronews pre 8 minutajoš 16 povezanih