Повезане вести

Пало помирење мајке и ћерке! Мелина и Ђина Џиновић изгладиле односе - ево шта је Харисова ћерка одмах урадила

Пало помирење мајке и ћерке! Мелина и Ђина Џиновић изгладиле односе - ево шта је Харисова ћерка одмах урадила

Блиц 17.04.2024
Мелина Џиновић, модна дизајнерка, недавно се брзопотезно развела од познатог фолкера Хариса Џиновића, са којим је више од две деценије била у љубави, а око 10 година у браку. Ђина Џиновић је првобитно била у добрим односима… »
"Мелина је децу виђала само у хотелу": Некадашња бебиситерка Џиновића изнела нову туру прљавог веша: "Ђина и Кан је се…

"Мелина је децу виђала само у хотелу": Некадашња бебиситерка Џиновића изнела нову туру прљавог веша: "Ђина и Кан је се…

Блиц 17.04.2024
Мелина и Харис Џиновић нашли су се у центру скандала након вести о разводу, а од тог тренутка су се појавили разни наводи о њиховом односу. Тим поводом огласила се и некадашња бебиситерка Џиновића која је открила да је имала… »
Дадиља открила шокантну истину, крваво је зарађивала: Терала је на прљаве послове, деца су се бојала Мелине

Дадиља открила шокантну истину, крваво је зарађивала: Терала је на прљаве послове, деца су се бојала Мелине

Свет & Скандал 17.04.2024
Дадиља Џиновића била је укључена у све, није изненађена Постоје разне спекулације али мало ко зна шта се заправо дешава иза зидина велике виле Хариса и Мелине. Чини се да само дадиља Џиновића зна како заиста ствоје ствари… »
У јеку развода Мелина напустила Србију! Башкари се међу богаташима, откривени детаљи

У јеку развода Мелина напустила Србију! Башкари се међу богаташима, откривени детаљи

Мондо 17.04.2024
Мелина Џиновић наводно је напустила Србију. Мелина Џиновић наводно је напустила Србију. Домаћа јавност већ недељама бруји о детаљима развода певача Хариса Џиновића и његове бивше супруге, модне дизајнерке Мелине Џиновић… »
Мелина након развода напустила Србију: Отишла у ову земљу, све пршти од луксуза

Мелина након развода напустила Србију: Отишла у ову земљу, све пршти од луксуза

Вечерње новости 17.04.2024
МЕЛИНА Џиновић, модна креаторка, недавно се развела од познатог фолкера Хариса Џиновића, са којим је више од две деценије била у љубави, а око 10 година у брачној заједници. Фото: АТА имагес Харисовој сада већ бившој жени… »
"Мелина ме је терала да јој перем доњи веш на руке" Шок исповест бивше бебиситерке Џиновића: "Ђина ми је рекла да и она жели…

"Мелина ме је терала да јој перем доњи веш на руке" Шок исповест бивше бебиситерке Џиновића: "Ђина ми је рекла да и она жели…

Блиц 16.04.2024
Прича око развода Хариса и Мелине Џиновић не јењава, а изгледа ни количина "прљавог веша" који полако испливава на површину. И док је Мелина претходних година у јавности говорила о томе како је планирала још једно дете са… »

Вести дана »