Povezane vesti

Palo pomirenje majke i ćerke! Melina i Đina Džinović izgladile odnose - evo šta je Harisova ćerka odmah uradila

Palo pomirenje majke i ćerke! Melina i Đina Džinović izgladile odnose - evo šta je Harisova ćerka odmah uradila

Blic 17.04.2024
Melina Džinović, modna dizajnerka, nedavno se brzopotezno razvela od poznatog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a oko 10 godina u braku. Đina Džinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom, pa ju je… »
"Melina je decu viđala samo u hotelu": Nekadašnja bebisiterka Džinovića iznela novu turu prljavog veša: "Đina i Kan je se…

"Melina je decu viđala samo u hotelu": Nekadašnja bebisiterka Džinovića iznela novu turu prljavog veša: "Đina i Kan je se…

Blic 17.04.2024
Melina i Haris Džinović našli su se u centru skandala nakon vesti o razvodu, a od tog trenutka su se pojavili razni navodi o njihovom odnosu. Tim povodom oglasila se i nekadašnja bebisiterka Džinovića koja je otkrila da je imala utisak da se deca, Đina i… »
Dadilja otkrila šokantnu istinu, krvavo je zarađivala: Terala je na prljave poslove, deca su se bojala Meline

Dadilja otkrila šokantnu istinu, krvavo je zarađivala: Terala je na prljave poslove, deca su se bojala Meline

Svet & Skandal 17.04.2024
Dadilja Džinovića bila je uključena u sve, nije iznenađena Postoje razne spekulacije ali malo ko zna šta se zapravo dešava iza zidina velike vile Harisa i Meline. Čini se da samo dadilja Džinovića zna kako zaista stvoje stvari, pa je shodno tome odlučila… »
U jeku razvoda Melina napustila Srbiju! Baškari se među bogatašima, otkriveni detalji

U jeku razvoda Melina napustila Srbiju! Baškari se među bogatašima, otkriveni detalji

Mondo 17.04.2024
Melina Džinović navodno je napustila Srbiju. Melina Džinović navodno je napustila Srbiju. Domaća javnost već nedeljama bruji o detaljima razvoda pevača Harisa Džinovića i njegove bivše supruge, modne dizajnerke Meline Džinović. Njihova ljubav trajala je… »
Melina nakon razvoda napustila Srbiju: Otišla u ovu zemlju, sve pršti od luksuza

Melina nakon razvoda napustila Srbiju: Otišla u ovu zemlju, sve pršti od luksuza

Večernje novosti 17.04.2024
MELINA Džinović, modna kreatorka, nedavno se razvela od poznatog folkera Harisa Džinovića, sa kojim je više od dve decenije bila u ljubavi, a oko 10 godina u bračnoj zajednici. Foto: ATA images Harisovoj sada već bivšoj ženi nimalo ne prija pažnja… »
"Melina me je terala da joj perem donji veš na ruke" Šok ispovest bivše bebisiterke Džinovića: "Đina mi je rekla da i ona želi…

"Melina me je terala da joj perem donji veš na ruke" Šok ispovest bivše bebisiterke Džinovića: "Đina mi je rekla da i ona želi…

Blic 16.04.2024
Priča oko razvoda Harisa i Meline Džinović ne jenjava, a izgleda ni količina "prljavog veša" koji polako isplivava na površinu. I dok je Melina prethodnih godina u javnosti govorila o tome kako je planirala još jedno dete sa Harisom, pored ćerke Đine i… »

Vesti dana »