Povezane vesti
Nit’ nešto važno reče, nit’ bilo šta poreče – VIDEO
Rešetka 17.04.2024
Iako je sam najavio da će se povući iz politike ukoliko se ustanovi bilo kakava umešanost njega ili njegovog pomoćnika Perice Gavrilovića u aferi pronevere sedam miliona budžetskih para preko mesnih zajednica, gradonačelnik Leskovca sinoć niti nešto… »
Odbornici većine usvojili izveštaje PVV i Paking servisa iako nisu dostavili finansijske izveštaje
Jug press 17.04.2024
LESKOVAC Ja sam precizno rekao da je gospodin Cakić (Nebojša, prim.) tražio da bude akcionar PVV-a kada je bio učesnik u anketi o PVV-u, a Nisić je rekao „nikada neću da dam nikome pare, jer smo mi časni i pošteni ljudi.“ Je li tako bilo gospodine… »
Vesti dana »
Hladan vazduh stigao s Alpa, u ovom delu Srbije već je napadao sneg Samo jedna oblast naše zemlje je bez padavina, a evo šta nas očekuje do kraja dana
Dnevnik pre 4 minutajoš 34 povezane
Jaćimović: Kako su mi odvukli autobus - demolirali su ga i uništili, oni su naučili da otimaju
N1 Info pre 39 minutajoš 7 povezanih
"Sjurili se na 15.: Sprat i shvatili da gori ispod njih" Vatra progutala soliter u Zagrebu, pa opet planula: Padaju delovi fasade, vatrogasci unutra zatekli pakao (foto)
Blic pre 9 minutajoš 39 povezanih
Đurić: Rekordna usaglašenost Srbije sa spoljnom i bezbednosnom politikom EU, blizu 70%
Telegraf pre 8 minutajoš 12 povezanih
Uhapšen stariji muškarac u Sremskoj Mitrovici sa više od kilogram marihuane
Ozon pre 23 minutajoš 10 povezanih