Povezane vesti
„Ja sam Vučićeva, ne treba mi dozvola“: Investitori blokiraju rušenje divlje gradnje u Kraljevu i pored rešenja…
Nova 17.04.2024
Stanari naselja Higijenski zavod u Kraljevu muku muče sa divljom gradnjom. Za N1 kažu da su na vrhu njihove zgrade nelegalno izgrađena dva stana, ali se rušenje odlaže i pored činjenice da je građevinska inspekcija izdala rešenje. Svedoci smo da… »
„Ja sam Vučićeva, ne treba mi dozvola“: Investitori blokiraju rušenje divlje gradnje u Kraljevu i pored rešenja…
N1 Info 17.04.2024
Stanari naselja Higijenski zavod u Kraljevu muku muče sa divljom gradnjom. Za N1 kažu da su na vrhu njihove zgrade nelegalno izgrađena dva stana, ali se rušenje odlaže i pored činjenice da je građevinska inspekcija izdala rešenje. Svedoci smo da… »
Vesti dana »
Američki vojnici neće ginuti u pojasu Gaze: Bela kuća objasnila da se Tramp nije obavezao za slanje trupa SAD
Kurir pre 2 satajoš 8 povezanih
Srušio se helikopter u Parmi: Poginule tri osobe, među njima i poznati biznismen (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Željko o Arijanu, ali i ''Kinderu'' - Evroliga: ''On je stara škola''
Sportske.net pre 2 satajoš 2 povezane
U Evropskom parlamentu održana debata o Rio Tintu u Srbiji: Kokanović nije dobio reč, ali je poručio – „nećete kopati“ (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Protestni odbor advokata reagovao na ograđivanje Advokatske komore Srbije od najavljenog protesta ispred zgrade RTS-a
Danas pre 3 satajoš 1 povezana