Povezane vesti
Zašto je Kosovo važno za Ameriku? Vašington nije briga za Šiptare, demokratiju i pravdu, želi nešto mnogo strašnije (video)…
Pravda 17.04.2024
Sudbina Kosova i metohije još nije rešena, a ni na vidiku nema naznaka da bi se ovo pitanje konačno moglo završiti. Sve je u rukama Zapada, Amerike, Nemačke, Britanije i Franncuske... Amerika polako, ali sigurno postaje ključni igrač (oduvek je to i… »
Povlačenje mehanizovane brigade znatno otežalo položaj ukrajinske vojske kod Časovog Jara
Pravda 17.04.2024
Opšte je poznato da se ukrajinska vojska već godina suočava sa velikim brojem ekstremista u svojim redovima, a najskoriji sukob između njih i Ministarstva odbrane događa se u nikad gorem trenutku, na najgorem mogućem mestu, piše "Forbs". Naime, nakon… »
Vesti dana »

"Izgubio sam kontrolu" Prva izjava Darka Lazića nakon saobraćajne nezgode: "Video sam da Kaće nema pored mene"
Alo pre 2 minutajoš 76 povezanih

Vremenska prognoza: Promenljivo oblačno i toplo, ponegde kiša
Novi magazin pre 41 minutajoš 26 povezanih

Đurić sa Lavrovom u Njujorku: Poseban akcenat stavljen na situaciju na Kosovu i Metohiji i Republici Srpskoj
RTV pre 21 minutajoš 20 povezanih

Fantastične scene pred početak utakmice! Malo ko je primetio šta su uradili fudbaleri Crvene zvezde tokom pljuska
Kurir pre 2 minutajoš 45 povezanih

Tramp traži istragu UN o 'trostrukoj sabotaži' i poručuje: 'Sramota'
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih