Povezane vesti
"Nisam Melina, ali bi mogao da mi da neke pare!" Voditeljka Pinka uputila urnebesnu poruku Harisu Džinoviću
Dnevnik 17.04.2024
Modna kreatorka Melina Džinović i popularni pevač Haris Džinović nedavno su se i zvanično rastali nakon 22 godine zajedničkog života. Ta vest je kao bomba odjeknula u domaćoj javnosti, a od suđenja, Haris njhove detalje braka iznosi javno i ističe da ga… »
Nisam Melina, ali bi mogao da mi da neke pare! Šopićka uputila urnebesnu poruku Harisu Džinoviću
Mondo 17.04.2024
Na temu razvoda Harisa i Meline Džinović, sada se oglasila i voditeljka Ivana Šopić. Na temu razvoda Harisa i Meline Džinović, sada se oglasila i voditeljka Ivana Šopić. Estradu je zahvatila prava pandemija razvoda od početka godine. Prvi su "povukli… »
"Nisam Melina, ali bi Haris mogao da mi da neke pare": Voditeljka Pinka se javno obratila Džinoviću, pratioce dovela do suza
Blic 17.04.2024
Melina i Haris Džinović nedavno su se razveli nakon dugogodišnjeg braka, a vest o krahu ljubavi mnoge je ostavila u šoku. Pevač se povodom razvoda nekoliko puta javno oglašavao, te isticao kako je Melinu finansirao što je naišla na veliku osudu javnosti… »
"Nisam Melina, ali bi mogao da mi da neke pare!" Voditeljka Pinka uputila urnebesnu poruku Harisu Džinoviću
Telegraf 17.04.2024
Na temu razvoda ovog para, sada se oglasila i voditeljka. Modna kreatorka Melina Džinović i popularni pevač Haris Džinović nedavno su se i zvanično rastali nakon 22 godine zajedničkog života. Ta vest je kao bomba odjeknula u domaćoj javnosti, a od… »
Vesti dana »

"Neka Bog zaštiti našu zemlju": Oglasio se Erdogan nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

"Videćemo koliko je Putin ozbiljan": Rute otkrio o čemu će pričati ruski i američki lider: "Vrši ogroman pritisak na Rusiju"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Pristalice SNS-a uperile lasere u ekipu N1: Ometale izveštavanje i vređale novinarku (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Protest u Vrbasu, oglasila se Brnabić: "Huligani se ponovo okupili ispred prostorija SNS"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana