Povezane vesti
"Nisam Melina, ali bi mogao da mi da neke pare!" Voditeljka Pinka uputila urnebesnu poruku Harisu Džinoviću
Dnevnik 17.04.2024
Modna kreatorka Melina Džinović i popularni pevač Haris Džinović nedavno su se i zvanično rastali nakon 22 godine zajedničkog života. Ta vest je kao bomba odjeknula u domaćoj javnosti, a od suđenja, Haris njhove detalje braka iznosi javno i ističe da ga… »
"Nisam Melina, ali bi Haris mogao da mi da neke pare": Voditeljka Pinka se javno obratila Džinoviću, pratioce dovela do suza
Blic 17.04.2024
Melina i Haris Džinović nedavno su se razveli nakon dugogodišnjeg braka, a vest o krahu ljubavi mnoge je ostavila u šoku. Pevač se povodom razvoda nekoliko puta javno oglašavao, te isticao kako je Melinu finansirao što je naišla na veliku osudu javnosti… »
"Nisam Melina, ali bi mogao da mi da neke pare!" Voditeljka Pinka uputila urnebesnu poruku Harisu Džinoviću
Telegraf 17.04.2024
Na temu razvoda ovog para, sada se oglasila i voditeljka. Modna kreatorka Melina Džinović i popularni pevač Haris Džinović nedavno su se i zvanično rastali nakon 22 godine zajedničkog života. Ta vest je kao bomba odjeknula u domaćoj javnosti, a od… »
Vesti dana »

Vučić: Sve manje ljudi se okuplja na demonstracijama, shvataju da se stvari moraju rešavati dijalogom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Dodik: Tražiću od Rusije da stavi veto na produženje mandata EUFOR-u i da podrži nezavisnost RS
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Sadistički nas muče i hiljadu puta puštaju "bebeći plač", ali ja ostajem celu noć (video)
Blic pre 25 minutajoš 1 povezana

Boban je kapetan "bele lađe" Krstari prelepim predelima kroz klisuru: Trasa dugačka 14 kilometara ostavlja bez daha
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane