Povezane vesti
"Nisam Melina, ali bi mogao da mi da neke pare!" Voditeljka Pinka uputila urnebesnu poruku Harisu Džinoviću
Dnevnik 17.04.2024
Modna kreatorka Melina Džinović i popularni pevač Haris Džinović nedavno su se i zvanično rastali nakon 22 godine zajedničkog života. Ta vest je kao bomba odjeknula u domaćoj javnosti, a od suđenja, Haris njhove detalje braka iznosi javno i… »
Nisam Melina, ali bi mogao da mi da neke pare! Šopićka uputila urnebesnu poruku Harisu Džinoviću
Mondo 17.04.2024
Na temu razvoda Harisa i Meline Džinović, sada se oglasila i voditeljka Ivana Šopić. Na temu razvoda Harisa i Meline Džinović, sada se oglasila i voditeljka Ivana Šopić. Estradu je zahvatila prava pandemija razvoda od početka godine. Prvi su… »
"Nisam Melina, ali bi Haris mogao da mi da neke pare": Voditeljka Pinka se javno obratila Džinoviću, pratioce dovela do suza
Blic 17.04.2024
Melina i Haris Džinović nedavno su se razveli nakon dugogodišnjeg braka, a vest o krahu ljubavi mnoge je ostavila u šoku. Pevač se povodom razvoda nekoliko puta javno oglašavao, te isticao kako je Melinu finansirao što je naišla na veliku osudu… »
"Nisam Melina, ali bi mogao da mi da neke pare!" Voditeljka Pinka uputila urnebesnu poruku Harisu Džinoviću
Telegraf 17.04.2024
Na temu razvoda ovog para, sada se oglasila i voditeljka. Modna kreatorka Melina Džinović i popularni pevač Haris Džinović nedavno su se i zvanično rastali nakon 22 godine zajedničkog života. Ta vest je kao bomba odjeknula u domaćoj javnosti, a… »
Vesti dana »
U bolnicu prebačen bivši direktor Infrastrukture železnice Srbije, uhapšen zbog nesreće u Novom Sadu
Beta pre 11 minutajoš 80 povezanih
Među uhapšenima zbog krijumčarenja kokaina i v.d. direktor Gradskog prevoza u Novom Sadu Mladen Papović
Danas pre 35 minutajoš 49 povezanih
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 5 satijoš 34 povezane