Povezane vesti
„Nije me sramota da kažem da nemam“: Dragana Mirković usred razvoda o novcu – „Nemam pomoć ni od koga“
Nova 17.04.2024
Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, što je pevačica prošle nedelje potvrdila, a vest o njihovom razvodu postala je glavna tema medija. Dragana Mirković je otkrila da nema novca zbog ulaganja u turneju… »
"Nemam pomoć ni od koga": Dragana Mirković otkrila da prolazi kroz težak period, nakon razvoda, usledili su i finansijski…
Blic 17.04.2024
Pevačica Dragana Mirković nakon 24 godine braka se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, a sada je otkrila da nema pomoć ni od koga kada joj je to najpotrebnije. - Kad treba jako sam jaka! Kad mi je najteže tad sam tako jaka, kažem sama sebi: ‘Svaka ti… »
Vesti dana »
"Policija je postupala na poziv dekana Alanovića": MUP o neredima ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Mondo pre 24 minutajoš 128 povezanih
U požaru u Specijalnom sudu oštećene kancelarije TOK-a, ali je dokumentacija spasena
Beta pre 5 satijoš 11 povezanih
Detalj koji ste propustili: Tramp rekao nešto što niko nije očekivao (video)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 77 povezanih
Srbija potpisala sporazum s američkom kompanijom o uvođenju vazdušnih taksija
Nedeljnik pre 4 satijoš 33 povezane
Grenel odgovorio Marti Kos: Srbija treba da bude na američkom, a ne na evropskom putu
Euronews pre 4 satijoš 30 povezanih