Povezane vesti
"Dugovao sam 30.000 €, bio sam na ivici da odustanem" Našeg glumca muka naterala na šverc, a onda mu se život promenio iz…
Kurir 17.04.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na nju je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo, u jednom trenutku je imao dug od čak… »
"Dugovao sam 30.000 evra, bio sam na ivici da odustanem" Našeg glumca muka naterala na šverc, a onda mu se život promenio
Dnevnik 17.04.2024
Siniša Ubović već godinama je prisutan na javnoj sceni, a na nju je kročio zahvaljujući ulozi u seriji koju je dobio u svojoj 35. godini. Period pre nego se proslavio obeležile su mu mračne situacije, a kako je naveo, u jednom trenutku je imao dug… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „BIA, SNS mafija“: Studentski redari i policija „oči u oči“ pred sedištem službi bezbednosti
Nova pre 34 minutajoš 22 povezane

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 1 satjoš 36 povezanih

Zelenski se obratio naciji: Sada je moguće postići barem prekid vatre
Pravda pre 1 satjoš 38 povezanih

Ne odustaje! Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Blic pre 2 satajoš 34 povezane