Povezane vesti
Tragična sudbina naše legendarne pevačice: Odrastala je bez oca, izgubila obe sestre u razmaku od nekoliko dana, ostala je…
Nova 17.04.2024
Pevačica Jadranka Stojaković proslavila se velikim hitovima koji su i danas veoma slušani. „Što te nema“, „Ima neka tajna veza“, „Sve smo mogli mi“ amo su neki od njih, a mnogi ne znaju da su pevačici život obeležile tragedije. „Život mi je bio težak još… »
Dok je išla na sahranu sestre, druga joj je umrla pred očima: Pevačicu je obožavala cela Jugoslavija, a njen život obeležile…
Blic 17.04.2024
Pevačica Jadranka Stojaković proslavila se pesmama „Što te nema“, „Ima neka tajna veza“, „Sve smo mogli mi“, a malo ko zna da je ona u te numere pretočila svu svoju bol. - Život mi je bio težak još od detinjstva. Do pete godine živela sam sa majkom, koja… »
Vesti dana »
Đedović: Početkom maja imaćemo usaglašene uslove ugovora sa Azerbejdžanom za gasnu elektranu
RTV pre 1 satjoš 17 povezanih
Danas oblačno i nestabilno vreme: Kiša tokom dana, na jugu obilnije padavine
Insajder pre 3 satajoš 20 povezanih
Ministar Vujić: Danas će biti poslat odgovor na nacrt mišljenja Venecijanske komisije
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp: Uklanjanje obogaćenog uranijuma iz Irana biće dugotrajan i težak proces
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Izveštaj AI: U Srbiji zastrašivanja demonstranata i novinara,vlasti pojačale transfer oružja Izraelu
Beta pre 17 minutajoš 9 povezanih