Povezane vesti
"Imala sam sina, ali sam mu oduzela život": Hraniteljka priznala da je ubila dečaka, pa telo bacila u šahtu: Nije pokazivala…
Blic 18.04.2024
Hraniteljka Pemi Mej (48) iz Kolambusa u Ohaju, priznala je da je ubila dečaka Darnela Tejlora (5), a zatim njegovo telo bacila u šahtu. Ona je 13. februara ove godine pobesnela kada je videla da on u svom krevetu jede grickalice, a zatim je odlučila da… »
"Imala sam sina, ali sam mu oduzela život": Hraniteljka priznala da je ubila dečaka, pa telo bacila u šahtu
Telegraf 18.04.2024
Tokom razgovora u policiji Pemi nije pokazivala emocije ni znake kajanja. Hraniteljka Pemi Mej (48) iz Kolambusa u Ohaju, priznala je da je ubila dečaka Darnela Tejlora (5), a zatim njegovo telo bacila u šahtu. Ona je 13. februara ove godine pobesnela… »
Vesti dana »

„Prošli smo svašta u zadnja 72 sata“: Aleksa Avramović otkrio da je bilo problema u timu
Nedeljnik pre 53 minutajoš 30 povezanih

"Verujte na reč, svašta smo prošli u poslednja 3 dana": Na šta je mislio Aleksa posle šok eliminacije Srbije?
Mondo pre 38 minutajoš 73 povezane

Slobodanu šarencu pozililo nakon eliminacije sa eurobasketa! Hitna pomoć morala da reaguje
Kurir pre 24 satajoš 32 povezane

Održana prajd šetnja u Beogradu, bez muzike uz buku Ovogodišnji slogan "Za porodicu"
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane