Povezane vesti
"Imala sam sina, ali sam mu oduzela život": Hraniteljka priznala da je ubila dečaka, pa telo bacila u šahtu: Nije pokazivala…
Blic 18.04.2024
Hraniteljka Pemi Mej (48) iz Kolambusa u Ohaju, priznala je da je ubila dečaka Darnela Tejlora (5), a zatim njegovo telo bacila u šahtu. Ona je 13. februara ove godine pobesnela kada je videla da on u svom krevetu jede grickalice, a zatim je odlučila da… »
"Imala sam sina, ali sam mu oduzela život": Hraniteljka priznala da je ubila dečaka, pa telo bacila u šahtu
Telegraf 18.04.2024
Tokom razgovora u policiji Pemi nije pokazivala emocije ni znake kajanja. Hraniteljka Pemi Mej (48) iz Kolambusa u Ohaju, priznala je da je ubila dečaka Darnela Tejlora (5), a zatim njegovo telo bacila u šahtu. Ona je 13. februara ove godine pobesnela… »
Vesti dana »
Zvezda ovo nikad nije uradila! Oglasio se Zvezdan Terzić nakon istorijske pobede šampiona Srbije
Večernje novosti pre 9 minutajoš 12 povezanih
(Radarski snimci) Tačno u ovo vreme kreće haos, spremite se! Pljuštaće i sneg i kiša, a temperatura drastično pada: Pratite kretanje padavina iz sata u sat
Blic pre 9 satijoš 6 povezanih
"To je veoma tužno" Oglasio se Tramp o hapšenju bivšeg princa Endrua: "Ja sam na neki način stručnjak"
Blic pre 9 minutajoš 3 povezane
"Obama je izneo poverljive informacije o vanzemaljcima"! Tramp: To ne bi smeo da radi, napravio je veliku grešku
Kurir pre 5 satijoš 4 povezane
Alkaraz posle preokreta pobedio Hačanova za plasman u polufinale turnira u Dohi
Danas pre 5 satijoš 4 povezane