Povezane vesti
Brnabić donela odluku: Lokalni i beogradski izbori 2. juna
Danas 18.04.2024
Predsednica Skupštine Ana Brnabić donela je odluku da se prihvati zahtev opozicije da se svi lokalni izbori održe u istom danu sa beogradskim izborima, 2. juna. Odluku je donela uz konsultacije i savet predsednika Republike Vučića, navela je. Time je… »
Zelenović: Čini mi se da ne postoji nijedan uslov da bi se moglo izaći na izbore 2. juna
Nedeljnik 18.04.2024
Predsednica Skupštine nije prihvatila Nacrt ustavnog zakona koji bi omogućio odlaganje i istovremeno održavanje izbora, što je bio zahtev dela opozicije na pregovorima o izbornim uslovima sa predstavnicima vlasti. Kopredsednik stranke “Zajedno”… »
Zelenović: Čini mi se da ne postoji nijedan uslov da bi se moglo izaći na izbore 2. juna
N1 Info 18.04.2024
Predsednica Skupštine nije prihvatila Nacrt ustavnog zakona koji bi omogućio odlaganje i istovremeno održavanje izbora, što je bio zahtev dela opozicije na pregovorima o izbornim uslovima sa predstavnicima vlasti. Kopredsednik stranke “Zajedno”… »
Vesti dana »
Tinejdžeri ubili svoje vršnjake: Jezivi zločini koje Srbija nikada neće zaboraviti
Telegraf pre 3 satajoš 34 povezane
Putinova pretnje su jezive: Predstavio "raketni meni" za Kijev na kom je "Orešnik" samo delić
Telegraf pre 3 satajoš 28 povezanih
Novi udarac za Iran! U Siriji ubijen general Revolucionarne garde: Pobunjenici pokrenuli ofanzivu, uključili se i Rusi
Blic pre 8 satijoš 25 povezanih