Povezane vesti
Ko je Đura koji mi ga Šio: Poznati izraz za nešto malo verovatno nastao po čuvenom krojaču, zbog ovoga je dobio pogrdno…
Dnevnik 18.04.2024
Izraz "Šio mi ga Đura (dobro mi ga skoriji)" upotrebljava se kad hoćete da kaže da da u nesšto ne verjete, da će se to desiti "malo sutra" na naposletku i da vas baš briga. Ko je taj Đura i zašto baš on da vam ga šije, a može i pod navodnike "šije" da… »
Ko je Đura koji mi ga Šio: Poznati izraz za nešto malo verovatno nastao po čuvenom krojaču, zbog ovoga je dobio pogrdno…
Kurir 18.04.2024
Izraz "Šio mi ga Đura (dobro mi ga skoriji)" upotrebljava se kad hoćete da kaže da da u nesšto ne verjete, da će se to desiti "malo sutra" na naposletku i da vas baš briga. Ko je taj Đura i zašto baš on da vam ga šije, a može i pod navodnike "šije" da… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Paklena promena vremena u Srbiji Ovakvu prognozu je malo ko očekivao!
Alo pre 40 minutajoš 24 povezane

Studenti FDU u blokadi: Muškarac koji je veterane nazivao ustašama, u novembru napao studente FDU
N1 Info pre 50 minutajoš 19 povezanih

"Zaklinjem se da ću dužnost savesno i odgovorno: Izvršavati..." Dodik nakon odluke o oduzimanju mandata citirao tekst zakletve
Blic pre 35 minutajoš 79 povezanih

Vukašin Milićević nakon saslušanja: Neće biti stvarnog suđenja, SPC će ići na to da me formalno liši sveštenstva
Danas pre 10 minutajoš 15 povezanih