Повезане вести

Потрага за Аном Личник: Необичан нестанак жене у Београду

Потрага за Аном Личник: Необичан нестанак жене у Београду

НИН 18.04.2024
Ана Личник (34) нестала је 24. марта 2024. године у Београду након изласка из аутобуса који саобраћа на линији 23, а њен бивши супруг И.Ј. каже да са њом није имао контакт више од месец дана. Ани се изгубио траг након изласка… »
"Јавио ми се извесни Душан и рекао да мисли да је: Видео..." Бивши муж открио нове информације о Анином нестанку

"Јавио ми се извесни Душан и рекао да мисли да је: Видео..." Бивши муж открио нове информације о Анином нестанку

Блиц 18.04.2024
Бивши муж Ане Личник (34), која је нестала у недељу 24. марта, открио је да му се јавио мушкарац који је наводно видео Ану јуче код ТЦ "Делта Цити". Ј.И. (38), бивши муж нестале Ане, открио је да су информације које су улиле… »
Бивши муж открио нове информације о нестанку Ане: "Јавио ми се извесни Душан и рекао ово"

Бивши муж открио нове информације о нестанку Ане: "Јавио ми се извесни Душан и рекао ово"

Телеграф 18.04.2024
Ана Личник (34) нестала је у недељу, 24. марта. Возила се јавним превозом, а по изласку из аутобуса број 23 јој се губи сваки траг. Бивши муж Ане Личник (34), која је нестала у денељу 24. марта, открио је за Телеграф.рс да му… »
"Јављено ми је да су је видели"! Бивши муж открио нове детаље Аниног мистериозног нестанка

"Јављено ми је да су је видели"! Бивши муж открио нове детаље Аниног мистериозног нестанка

Мондо 18.04.2024
Бившем мужу Ане Личник је речено да је виђена код тржног центра у Београду. Бившем мужу Ане Личник је речено да је виђена код тржног центра у Београду. Ана Личник нестала је крајем марта ове године у Београду када је изашла из… »

Вести дана »