Povezane vesti
Breskvica nakon što je u Hrvatskoj zapevala Đurđevdan: "Ne znam šta je ljudima toliko čudno"
Telegraf 18.04.2024
Pevačica je gostujući u emisiji odgovorila na aktuelne teme. Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, prokomentarisala je nastup u Hrvatskoj gde je zajedno sa publikom otpevala pesmu "Đurđevdan". - Ne znam zašto je ljudima to toliko čudno… »
"Ne znam šta je ljudima tu čudno": Breskvica se oglasila nakon što je zapevala Đurđevdan u Hrvatskoj
Mondo 18.04.2024
Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Breskvica je prokomentarisala sve goruće teme, pa otkrila za koga navija na Evroviziji. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Breskvica je prokomentarisala sve goruće teme, pa otkrila za koga navija na Evroviziji. Anđela… »
Vesti dana »

Naprednjaci ponovo blokirali ulice Leskovca na skupu protiv blokada
Beta pre 36 minutajoš 17 povezanih

Poslednji pozdrav Dan tani: Engleski klub se oprostio od Srbina! Premijerligaška bomba odjeknula: Ovakvo predstavljanje nismo skoro videli!
Hot sport pre 55 minutajoš 45 povezanih

Odbojkašice Srbije započele odbranu titule na Svetskom prvenstvu pobedom nad Ukrajinom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 38 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 28 povezanih

SVI DETALJI SUKOBA Ane i Raleta, ona se oglasila iz bolnice gde je završila zbog nasilja zbog koga je prijavila policiji: Više neću da ga vidim, ovo je kraj
Svet & Skandal pre 20 minutajoš 17 povezanih