Povezane vesti
Breskvica nakon što je u Hrvatskoj zapevala Đurđevdan: "Ne znam šta je ljudima toliko čudno"
Telegraf 18.04.2024
Pevačica je gostujući u emisiji odgovorila na aktuelne teme. Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, prokomentarisala je nastup u Hrvatskoj gde je zajedno sa publikom otpevala pesmu "Đurđevdan". - Ne znam zašto je ljudima to toliko… »
"Ne znam šta je ljudima tu čudno": Breskvica se oglasila nakon što je zapevala Đurđevdan u Hrvatskoj
Mondo 18.04.2024
Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Breskvica je prokomentarisala sve goruće teme, pa otkrila za koga navija na Evroviziji. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Breskvica je prokomentarisala sve goruće teme, pa otkrila za koga navija na Evroviziji. Anđela… »
Vesti dana »
Mjesec dana od tragedije u Novom Sadu, traži se odgovornost za žrtve
Al Jazeera pre 2 satajoš 45 povezanih
Mesec dana od tragedije u Novom Sadu, protest na Trgu slobode i poruke ispisane crvenom bojom
RTV pre 7 satijoš 29 povezanih
Sve zanima kakvo će vreme biti u decembru: Ristić objavio prognozu i definitivno počinje prava pravcijata zima
Mondo pre 7 satijoš 31 povezana
Više nema sumnje, putinov potez je razjasnio sve: Uradio je stvar sa dalekosežnim posledicama, ali jedna stvar je posebna misterija! Spreman je za dugi rat
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
VIDEO Vaso majstore, pa kako si ovo izveo: Svi se dive magiji Srbina
Nova pre 12 satijoš 20 povezanih