Povezane vesti
Breskvica nakon što je u Hrvatskoj zapevala Đurđevdan: "Ne znam šta je ljudima toliko čudno"
Telegraf 18.04.2024
Pevačica je gostujući u emisiji odgovorila na aktuelne teme. Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, prokomentarisala je nastup u Hrvatskoj gde je zajedno sa publikom otpevala pesmu "Đurđevdan". - Ne znam zašto je ljudima to toliko čudno… »
"Ne znam šta je ljudima tu čudno": Breskvica se oglasila nakon što je zapevala Đurđevdan u Hrvatskoj
Mondo 18.04.2024
Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Breskvica je prokomentarisala sve goruće teme, pa otkrila za koga navija na Evroviziji. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Breskvica je prokomentarisala sve goruće teme, pa otkrila za koga navija na Evroviziji. Anđela… »
Vesti dana »
Satima čekali zajedno – od 96-godišnjeg Zrenjaninca do majki sa bebama: (Novi) optimizam „STUDENTI POBEĐUJU“ Dan podrške Studentskoj listi
Volim Zrenjanin pre 6 satijoš 9 povezanih
Vremenska prognoza: Prolazno naoblačenje, kiša i svežije vreme
Naslovi.ai pre 5 satijoš 19 povezanih
Analiza VJT: Na originalnom snimku se ne čuje "huk" tokom prekida tišine na protestu
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Počela isplata jednokratne državne pomoći za penzionere i socijalno ugrožene
Naslovi.ai pre 2 satajoš 74 povezane
Studenti i građani ispred Rektorata, nakon govora kreću ka RIK-u radi predaje potpisa
Insajder pre 10 minutajoš 27 povezanih