Повезане вести

Рекао ми је да има три живота, мене, Круну и Нору! Анели Ахмић обелоданила све што јој је Јањуш испод покривача говорио

Рекао ми је да има три живота, мене, Круну и Нору! Анели Ахмић обелоданила све што јој је Јањуш испод покривача говорио

Ало 18.04.2024
Анели не крије да је разочарана. Анели Ахмић оголила је своју душу у току разговора код Дрвета мудрости, те је отворено причала о односу са Марком Јањушевићем. - Анели како си? Каква је ситуација са Јањушем? - упитало је Дрво… »
"Јако ми је тешко": Анели закукала због Јањушевих увреда, па открио шта јој је говорио када их нико не чује

"Јако ми је тешко": Анели закукала због Јањушевих увреда, па открио шта јој је говорио када их нико не чује

Блиц 18.04.2024
Анели Ахмић и Марко Јањушевић Јањуш изговорили су једно другом најгоре увреде након раскида, а сада је Ахмићева открила да ли је спремна да пружи још једну шансу њиховој љубави. Анели је истакла и да нема поверења у Јањуша… »
"Мисли да сам жена лаког морала" Анели изнела све тајне са Јањушем, ево шта јој је кришом говорио: Има дозу покварености...…

"Мисли да сам жена лаког морала" Анели изнела све тајне са Јањушем, ево шта јој је кришом говорио: Има дозу покварености...…

Курир 18.04.2024
Анели Ахмић већ неколико дана води рат са већ сада бившим дечком Марком Јањушевићем, а код Дрвета мудрости је открила све тајне и приче које јој је говорио док мисле да их не снимају камере. Анели је отворила душу и открила да… »

Вести дана »