Povezane vesti
Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik tvrdi da ga je napao kolega: Psovao mi mrtvu majku, a onda me uhvatio za revere i bacio na…
Dnevnik 18.04.2024
"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi… »
Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik tvrdi da ga je prebio pomoćnik direktora
IndeksOnline 18.04.2024
“Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio”, priča za Kurir Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj… »
Vesti dana »
Prvi snimci pucnjave u centru grada! Odjekuju hici u Nemačkoj, ima mrtvih, policija ogradila područje: Građanima stigao hitan apel (video)
Blic pre 1 minutjoš 50 povezanih
STIŽE PRVA SUPERĆELIJSKA OLUJA ove sezone? U noći između srede i četvrtka očekuje nas potpuni preokret vremena. Spremite se za puno kiše i grad uz vrtoglavi pad temperature.
Dnevnik pre 6 minutajoš 62 povezane
Kecmanovićev poraz kao najveća pobeda: Srbin naterao Sinera da pokaže zašto je najbolji na svetu...
Kurir pre 1 satjoš 88 povezanih
"Dok god on bude živ, biću živa i ja": Majka koja je s bebom spasena iz ruševina ispričala kako joj je sin pomogao da preživi
N1 Info pre 4 satijoš 30 povezanih