Povezane vesti
Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik tvrdi da ga je napao kolega: Psovao mi mrtvu majku, a onda me uhvatio za revere i bacio na…
Dnevnik 18.04.2024
"Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio", priča Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj Tehničkoj školi… »
Skandal u školi u Tutinu! Nastavnik tvrdi da ga je prebio pomoćnik direktora
IndeksOnline 18.04.2024
“Pomoćnik direktora me je prvo snažno udario ramenom u grudni koš, da bi me kasnije ponovo napao, uhvatio me za revere i gurnuo na vrata tom silinom da ih je otvorio”, priča za Kurir Denis Šabanović, nastavnik srpskog i bosanskog jezika u srednjoj… »
Vesti dana »
Gagić: Prvi derivati iz rafinerije 26. januara, isporuka narednog dana, pokrenuti svi pogoni
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane
Grupa profesora blokirala Dekanat Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, okupljenima se obratio prodekan
Danas pre 1 satjoš 22 povezane
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i problemi sa infrastrukturom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 69 povezanih
"Više puta sam pokušao da objasnim Trampu da ne dodeljujem Nobelovu nagradu!": Premijer Norveške ispričao kakve probleme je imao
Kurir pre 37 minutajoš 72 povezane