Povezane vesti
NATO: Ukrajina treba da obezbedi vojnike, mi šaljemo samo sredstva
Politika 18.04.2024
Ukrajina treba sama da obezbedi sebi ljudstvo, saveznici iz NATO-a je snabdevaju sredstvima, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg na marginama sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri. „Ukrajini su potrebni… »
Oglasio se NATO: Ukrajina sama treba da obezbedi vojnike, mi šaljemo samo sredstva
Pravda 18.04.2024
Ukrajina treba sama da obezbedi sebi ljudstvo, saveznici iz NATO-a je snabdevaju sredstvima, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg na marginama sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri. „Ukrajini su potrebni… »
Stoltenberg: Ohrabrujuće poruke za Ukrajinu, Kijev da osigura trupe
Al Jazeera 18.04.2024
Generalni sekretar NATO-a kaže da NATO može doprinijeti u povećanju vojne opreme, ali da Kijev mora sam da osigura vojnike. Iz američkog Kongresa stižu ohrabrujuće poruke pred predstojeće glasanje o paketu pomoći za Ukrajinu u vrijednosti od 61 milijardu… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Povređen žandarm, biće uhapšeni svi koji su kršili zakon": Dačić se oglasio o nasilju i sukobima na protestima
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vlada Kanade primorala sindikat stjuardesa i kompanije Er Kanada na arbitražu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana