Povezane vesti
NATO: Ukrajina treba da obezbedi vojnike, mi šaljemo samo sredstva
Politika 18.04.2024
Ukrajina treba sama da obezbedi sebi ljudstvo, saveznici iz NATO-a je snabdevaju sredstvima, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg na marginama sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri. „Ukrajini su potrebni… »
Oglasio se NATO: Ukrajina sama treba da obezbedi vojnike, mi šaljemo samo sredstva
Pravda 18.04.2024
Ukrajina treba sama da obezbedi sebi ljudstvo, saveznici iz NATO-a je snabdevaju sredstvima, izjavio je generalni sekretar Alijanse Jens Stoltenberg na marginama sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri. „Ukrajini su potrebni… »
Stoltenberg: Ohrabrujuće poruke za Ukrajinu, Kijev da osigura trupe
Al Jazeera 18.04.2024
Generalni sekretar NATO-a kaže da NATO može doprinijeti u povećanju vojne opreme, ali da Kijev mora sam da osigura vojnike. Iz američkog Kongresa stižu ohrabrujuće poruke pred predstojeće glasanje o paketu pomoći za Ukrajinu u vrijednosti od 61 milijardu… »
Vesti dana »
Poslanici Skupština Srbije nastavljaju raspravu o amandmanima na set izbornih zakona
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
UN razmatra odgovor na najavu Izraela oko gradnje vojnog kompleksa na mestu bivše kancelarije UNRWA
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Srbija bez Tijane Bošković: Terzić saopštio spisak odbojkašica za Kup u Italiji
Nova pre 3 satajoš 1 povezana
Požar u Kaliforniji: Više od 17.000 ljudi pozvano na evakuaciju, vatra preti kućama
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana