Повезане вести
Жена и ја смо одмах истрчали напоље, тамо су биле и комшије! Затресао се град на Морави, а ево где је био епицентар потреса
Дневник 18.04.2024
ЧАЧАК: Око 20 часова и 30 минута територију града Чачка погодио је земљотрес, који се осетио како на градском тако и на сеоском подручју. У кући је на пар тренутака све почело да се љуља. Супруга и ја смо одмах изашли напоље… »
Земљотрес код Чачка
Телеграф 18.04.2024
Земљотрес код Чачка. Земљотрес јачине 2,7 степени Рихтера погодио је Чачак, јавља ЕМСЦ. Епицентар је био два километра северно од Чачка, односно 47 милометара западно-северозападно од Крагујевца. Потрес се догодио на дубини од… »
Затресло се тло испод Чачка
Глас Западне Србије 18.04.2024
Земљотрес јачине 2,7 степени по Рихтеру погодио је Чачак. Према наводима ЕМСЦ, епицентар је био на два километра северно од Чачка и 47 километара западно-северозападно од Крагујевца. Потрес се догодио на дубини од осам… »
Земљотрес код Чачка: Потрес се осетио и у Крагујевцу
Еуроневс 18.04.2024
Земљотрес јачине 2,7 степени Рихтера погодио је Чачак, јавља Европско - медитерански сеизмолошки центар (ЕМСЦ). Потрес је забележен нешто после 20.30. Епицентар је био два километра северно од Чачка, односно 47 километара… »
Вести дана »

Трамп: Можда треба одузети лиценце телевизијама које ме критикују
Јужне вести пре 9 минутајош 6 повезаних

Путин: На фронту 700.000 руских војника; Званичници Украјине и Пољске о заштити од руских дронова
РТС пре 19 минутајош 5 повезаних

Да ли чланице НАТО-а могу да престану да купују руску нафту како тражи Трамп?
Радио 021 пре 19 минутајош 1 повезана

Трамп наговештава укидање дозвола ТВ мрежама које негативно извештавају о њему
РТВ пре 1 сатјош 2 повезане