Povezane vesti
Žena i ja smo odmah istrčali napolje, tamo su bile i komšije! Zatresao se grad na Moravi, a evo gde je bio epicentar potresa
Dnevnik 18.04.2024
ČAČAK: Oko 20 časova i 30 minuta teritoriju grada Čačka pogodio je zemljotres, koji se osetio kako na gradskom tako i na seoskom području. U kući je na par trenutaka sve počelo da se ljulja. Supruga i ja smo odmah izašli napolje, tu su bile i komšije… »
Zemljotres kod Čačka
Telegraf 18.04.2024
Zemljotres kod Čačka. Zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihtera pogodio je Čačak, javlja EMSC. Epicentar je bio dva kilometra severno od Čačka, odnosno 47 milometara zapadno-severozapadno od Kragujevca. Potres se dogodio na dubini od osam kilometara… »
Zatreslo se tlo ispod Čačka
Glas Zapadne Srbije 18.04.2024
Zemljotres jačine 2,7 stepeni po Rihteru pogodio je Čačak. Prema navodima EMSC, epicentar je bio na dva kilometra severno od Čačka i 47 kilometara zapadno-severozapadno od Kragujevca. Potres se dogodio na dubini od osam kilometara. GZS/BLIC PODELI:… »
Zemljotres kod Čačka: Potres se osetio i u Kragujevcu
Euronews 18.04.2024
Zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihtera pogodio je Čačak, javlja Evropsko - mediteranski seizmološki centar (EMSC). Potres je zabeležen nešto posle 20.30. Epicentar je bio dva kilometra severno od Čačka, odnosno 47 kilometara zapadno-severozapadno od… »
Vesti dana »

Još četiri evropske zemlje priznale su nezavisnost Države Palestine
Blic pre 29 minutajoš 5 povezanih

Emisija Džimija Kimela se vraća na televiziju nakon talasa protesta i osuda na račun kompanije Volt Dizni
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

(Video) "drago mi je što do sada nisam postala majka": Andreana Čekić priznaje da možda to čudno zvuči: "Ne bih volela da moje dete nema oca pored sebe"
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane

(Video) Snažan udar na Moskvu, gori prestonica Rusije: Odjekuju eksplozije, nebo potpuno zatvoreno
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Metalnom štanglom ga udarao u glavu: Užas u Zemun Polju: Ukrao mu mobilni telefon i novac
Blic pre 3 satajoš 1 povezana