Povezane vesti
Hrvatski izbori dan posle: Bez pobune, bez protesta, bez optužbi za krađu i svega drugog na šta smo mi navikli
Nova 18.04.2024
Sasvim normalno i u demokratskim okvirima održani su izbori u Hrvatskoj. Bez pobune, bez protesta, bez optužbi za krađu i svega drugog na šta smo mi navikli uz utisak da drugačije i ne može. Da li je zapravo tako ili se samo nama čini da je trava… »
Maja Sever o izborima u Hrvatskoj: HDZ-u većinska podrška, pitanje je da li će biti dovoljna
Nova 18.04.2024
Reporter TV Nova Željko Veljković već drugi dan se nalazi u Zagrebu gde prati ishod parlamentarnih izbora u Hrvatskoj. On nam je jutros preneo da je HDZ osvojio većinu ali da je bilo slavlja i u nekim drugim strankama i tabora. Šta nam donosi ovo prvo… »
Vesti dana »

Građanske inicijative o uhapšenima u Užicu: Odluka o pritvoru je protivustavna, oni nisu huligani već predstavnici stubova jednog društva
Moj Novi Sad pre 9 minutajoš 25 povezanih

Požari u Srbiji i na Kosovu: stanje, intervencije i posledice sa fokusom na Toplički okrug i Šumadiju
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 42 povezane

Deseti dan blokada: Određen mesečni pritvor za sedmoro uhapšenih u Užicu
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih

"U današnje vreme teško se razaznaje šta je istina, a šta dezinformacija": Stigao odgvor Moskve, tvrde da Tramp laže
Mondo pre 8 minutajoš 34 povezane