Povezane vesti
Desingerica bankrotirao! U vrhuncu slave ostao bez para i dinara: Firma mi je u stečaju! Šok tvrdnje!
Kurir 19.04.2024
Dragomir Despić Desingerica pojavio se na promociji ledenog čaja Mihaila Veruovića Vojaža, a tom prilikom prokomentarisao je brojne estradne teme. S obzirom na to da je na njegovom licu po ulasku u jedan prestonički hotel izostao osmeh, okupljeni… »
Desingerica bankrotirao! Na vrhuncu slave ostao bez dinara: Pevam za džabe, firma je u stečaju
Mondo 19.04.2024
Dragomir Despić Desingerica istakao je da trenutno kuburi s novcem kao i da mu je firma u stečaju. Dragomir Despić Desingerica istakao je da trenutno kuburi s novcem kao i da mu je firma u stečaju. Dragomir Despić Desingerica pojavio se na promociji… »
"Firma mi je u stečaju": Desingerica šokirao izjavom o poslu: "Do sada sam radio samo humanitarno"
Blic 18.04.2024
Reper Dragomir Despić Desingerica pojavio se večeras na promociji koju je organizovao njegov kolega Mihaila Veruovića Vojaža. Po dolasku na pomenuti događaj Dragomir je bio vidno neraspoložen, te za naš medij priznao šta je uzrok tome. - Nisam… »
Vesti dana »
Sedam godina od ubistva: Održan pomen Oliveru Ivanoviću u Hramu Svetog Save
Kurir pre 23 minutajoš 15 povezanih
Australijan open, peti dan: Siner na terenu protiv anonimusa, probudio se uspavani div tenisa, tinejdžer izgubio set posle drame
Nova pre 6 minutajoš 17 povezanih
Bitna stavka dogovora: Šta je Filadelfijski koridor i zašto je toliko važan za Izrael, Egipat i Hamas?
Telegraf pre 16 minutajoš 13 povezanih
Petković: Srbi koji su ostali bez posla na Kosovu neće ostati bez plata
Danas pre 29 minutajoš 13 povezanih