Повезане вести

"Јако се плашим, толико ме све обузме": Бјелогрлић о новој сезони "Сенки над Балканом", једна мистериозна планина биће кључна…

"Јако се плашим, толико ме све обузме": Бјелогрлић о новој сезони "Сенки над Балканом", једна мистериозна планина биће кључна…

Блиц 19.04.2024
Редитељ и глумац Драган Бјелоглић признао је да је осећао страх када је ушао у процес писања за трећу сезону једне од најпопуларнијих серија на нашим просторима, "Сенке над Балканом". Бјелогрлић је својевремено говорио да је… »
Бјелогрлић открио детаље треће сезоне „Сенки над Балканом“

Бјелогрлић открио детаље треће сезоне „Сенки над Балканом“

Н1 Инфо 19.04.2024
Трећи циклус популарне серије "Сенке над Балканом", који публика дуго очекује са великим нестрпљењем, увелико је у фази писања, а како је најавио редитељ и глумац Драган Бјелоглић, са снимањем се почиње крајем лета. Драган… »
„Толико ме обузме писање, да нисам способан било шта друго да радим“: Драган Бјелогрлић открио детаље 3. сезоне серије…

„Толико ме обузме писање, да нисам способан било шта друго да радим“: Драган Бјелогрлић открио детаље 3. сезоне серије…

Данас 18.04.2024
Трећи циклус популарне серије „Сенке над Балканом“, који публика дуго очекује са великим нестрпљењем, увелико је у фази писања, а како је најавио редитељ и глумац Драган Бјелоглић, са снимањем се почиње крајем лета. Драган… »

Вести дана »