Povezane vesti
"Znam da Suzani nije lako, oko mene su zgodne i lepe pevačice" Saša Popović o supruzi, otkrio kako reaguje kad ga vidi u…
Blic 19.04.2024
Saša Popović i Suzana Jovanović u srećnom braku su skoro tri deceniji, a kreativni direktor "Granda" priznaje da je u životu i ostavljao i bio ostavljen, ali da je imao sreću što je u životu sreo svoju suprugu. - Prvi put sam bio zaljubljen… »
"Suzani pored mene nije lako, okružen sam lepim i zgodnim pevačicama" Saša Popović progovorio o braku: Ja sam porodičan…
Kurir 19.04.2024
Saša Popović i Suzana Jovanović u srećnom braku su skoro tri deceniji, a kreativni direktor "Granda" priznaje da je u životu i ostavljao i bio ostavljen, ali da je imao sreću što je u životu sreo svoju suprugu. - Prvi put sam bio zaljubljen… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Novog Sada: Prisutan veliki broj žandarmerije i policajaca u opremi za razbijanje demonstracija
Danas pre 42 minutajoš 17 povezanih
Terza urlikao zbog trudne Milice, a onda odveo sofiju u krevet! Ljubavni par ispod pokrivača sumirao utiske nakon ulaska bivše verenice (video)
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić: Istraživanja pokazuju da građani najveći problem vide u nasilnim protestima
N1 Info pre 47 minutajoš 15 povezanih