Povezane vesti
"Znam da Suzani nije lako, oko mene su zgodne i lepe pevačice" Saša Popović o supruzi, otkrio kako reaguje kad ga vidi u…
Blic 19.04.2024
Saša Popović i Suzana Jovanović u srećnom braku su skoro tri deceniji, a kreativni direktor "Granda" priznaje da je u životu i ostavljao i bio ostavljen, ali da je imao sreću što je u životu sreo svoju suprugu. - Prvi put sam bio zaljubljen, nećeš mi… »
"Suzani pored mene nije lako, okružen sam lepim i zgodnim pevačicama" Saša Popović progovorio o braku: Ja sam porodičan čovek…
Kurir 19.04.2024
Saša Popović i Suzana Jovanović u srećnom braku su skoro tri deceniji, a kreativni direktor "Granda" priznaje da je u životu i ostavljao i bio ostavljen, ali da je imao sreću što je u životu sreo svoju suprugu. - Prvi put sam bio zaljubljen, nećeš mi… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature i upozorenja RHMZ do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 37 povezanih

Za Izrael i novinari legitimna meta – ubijena cela ekipa Al Džazire, među njima i dobitnik Pulicera
RTS pre 1 satjoš 22 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 39 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom upisnom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
NIN pre 2 satajoš 18 povezanih

NBS: Devizne rezerve na kraju jula 28.334,7 miliona evra, rezerve zlata rekordne
Euronews pre 37 minutajoš 14 povezanih