Povezane vesti
"Faca joj se izdeformisala": Svi bruje o reakciji Maje Marinković nakon što je saznala da je Filip Car postao otac: "Tone kao…
Blic 19.04.2024
Aleksandra Nikolić porodila se pre dva dana, te na svet donela ćerku kojoj su ona i njen izabranik Filip Car dali ime Leona. Srećne vesti stigle su i u Elitu gde je pismo pročitala Filipova bivša devojka i Aleksandrina suparnica, Maja Marinković. Maja je… »
(Foto) "ovo je najsrećniji trenutak": Oglasio se Filip Car nakon rođenja ćerkice Leone: "Danima sam bio napet"
Blic 19.04.2024
Bivši zadrugari Filip Car i Aleksandra Nikolić postali su roditelji, a devojčici su dali ime Leona. Sada se Filip oglasio putem svog TikTok naloga gde je iskoristio priliku da se zahvali na čestitkama koje su prethodnih dana pristizale njemu i… »
"Ovo je najsrećniji životni trenutak..." Oglasio se Filip Car nakon rođenja Leone i otkrio: Neće me biti nekoliko dana...
Kurir 19.04.2024
Filip Car i Aleksandra Nikolić postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Leona. Mnogobrojne čestitke i ljubavne poruke pljušte na sve strane, a ponosni tata se putem Instagrama i Tiktoka oglasio i zahvalio svima na lepim rečima. - Floto moja… »
"Čuo: Sam!" Dejan Dragojević se oglasio nakon što su Aleksandra Nikolić i Filip Car postali roditelji
Blic 19.04.2024
Bivši rijaliti učesnici Aleksandra Nikolić i Filip Car postali su roditelji, dobili su ćerku kojoj su dali ime Leona. Ponosni roditelji su odmah na društvenim mrežama podelili fotografiju malene Leone, a čestitke i dalje pristižu sa svih strana. Dejan… »
Vesti dana »

Tramp i Ušakov potvrdili sastanak ruskog i američkog predsednika na Aljasci 15. avgusta
Insajder pre 2 minutajoš 22 povezane

Počelo uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
RTS pre 27 minutajoš 11 povezanih

Haos na srpskim putevima Batrovci blokirani vozila zarobljena satima
Dnevnik pre 42 minutajoš 5 povezanih

Međedović siguran protiv Kovačevića, sledeći izazov Grikspor
Sandžak haber pre 6 satijoš 9 povezanih

Još jedan tropski dan u Srbiji, najviša dnevna temperatura do 37 stepeni
RTS pre 2 satajoš 5 povezanih