Повезане вести

"Желим да кажем ово што ми је на срцу": Дуљај говорио о Дејану Станковићу на конференцији пред вечити дерби

"Желим да кажем ово што ми је на срцу": Дуљај говорио о Дејану Станковићу на конференцији пред вечити дерби

Телеграф 19.04.2024
Пожелео му је да његов син Стефан што пре оздрави. Одржао је тренер Партизана Игор Дуљај конференцију за медије пред 173. вечити дерби против Црвене звезде, али осим о утакмици са црвено-белима говорио је и о неким… »
Дуљај открио како ће водити вечити дерби: "Молим људе који имају мој број телефона да ме не зову"

Дуљај открио како ће водити вечити дерби: "Молим људе који имају мој број телефона да ме не зову"

Телеграф 19.04.2024
"Још не знам на ком делу стадиона ћу се наћи" Фудбалери Црвене звезде у суботу у оквиру прве рунде плеј-офа Суперлиге Србије дочекују Партизан у дуелу који би можда и могао да реши шампионску титулу. Тим поводом црно-бели одржали… »
Показао непоштовање према играчу партизана! Дуљај о судији дебија: За њега велики корак, за фудбал мали!

Показао непоштовање према играчу партизана! Дуљај о судији дебија: За њега велики корак, за фудбал мали!

Мондо 19.04.2024
Игор Дуљај одржао је за медије пред меч са Црвеном звездом. Игор Дуљај одржао је за медије пред меч са Црвеном звездом. Партизан игра против Црвене звезде у вечитом дербију, а пред тај меч Игор Дуљај је на конфернцији за… »
Не зовите ме на мобилни током дербија! Суспендовани Дуљај биће на Маракани - овако ће комуницирати са Нађом

Не зовите ме на мобилни током дербија! Суспендовани Дуљај биће на Маракани - овако ће комуницирати са Нађом

Мондо 19.04.2024
Игор Дуљај неће моћи да води екипу због суспензије, па ће током утакмице бити на трибинама. Игор Дуљај неће моћи да води екипу због суспензије, па ће током утакмице бити на трибинама. Партизан гостује Црвеној звезди у 173… »
Дуљај најавио дерби и упутио апел: "Не зовите ме на телефон" ВИДЕО

Дуљај најавио дерби и упутио апел: "Не зовите ме на телефон" ВИДЕО

Б92 19.04.2024
Тренер фудбалера Партизана Игор Дуљај обратио се медијима пред 173. вечити дерби, који се игра у 31. колу Суперлиге Србије. Дуљај неће моћи да води црно-беле на стадиону "Рајко Митић" због жутих картона, а меч који се игра у… »
Моје мисли су са декијем и његовим сином! Дуљај прекинуо конференцију: Морам ово да кажем, лежи ми на срцу!

Моје мисли су са декијем и његовим сином! Дуљај прекинуо конференцију: Морам ово да кажем, лежи ми на срцу!

Мондо 19.04.2024
Игор Дуљај је пред почетак конференције о вечитом дербију имао поруку за Дејана Станковића. Игор Дуљај је пред почетак конференције о вечитом дербију имао поруку за Дејана Станковића. Партизан и Црвена звезда одиграће два… »
Дуљај неће бити на клупи Партизана, али је изашао пред медије! Послао је емотивну поруку Дејану Станковићу, па се дотакао…

Дуљај неће бити на клупи Партизана, али је изашао пред медије! Послао је емотивну поруку Дејану Станковићу, па се дотакао…

Курир 19.04.2024
Фудбалери Црвене звезде и Партизана у суботу од 18 часова одиграће 173. вечити дерби, а пред меч на Маракани конференцију за медије имали су црно-бели. Медијима су се обратили тренер Партизана Игор Дуљај и капитен црно-белих… »
Дуљај о судији за дерби: За њега велики корак, за фудбал мали! Не заборавите шта је показао према Захиду

Дуљај о судији за дерби: За њега велики корак, за фудбал мали! Не заборавите шта је показао према Захиду

Телеграф 19.04.2024
Подсетимо, 173. вечити дерби ће судити Павле Илић. Судећи према речима које је изговорио на конференцији за медије, тренер Партизана Игор Дуљај није задовољан избором судије за 173. вечити дерби против Црвене звезде! На центру… »
Лоше вести за навијаче Партизана: Најбитнији играч екипе би могао да пропусти вечити дерби!

Лоше вести за навијаче Партизана: Најбитнији играч екипе би могао да пропусти вечити дерби!

Телеграф 19.04.2024
Салдања се враћа. Фудбалери Партизана ће у суботу од 18 часова на стадиону "Рајко Митић" одиграти утакмицу прве рунде плеј-офа Суперлиге Србије против Црвене звезде. Меч који црно-белима може одузети сваку наду у борби за титулу… »

Вести дана »