Повезане вести

Загорка Доловац – зна се да постоји, али се ретко виђа: Некад се крије иза фасцикле, а некад…

Загорка Доловац – зна се да постоји, али се ретко виђа: Некад се крије иза фасцикле, а некад…

Н1 Инфо 19.04.2024
Већ три мандата Загорка Доловац је на месту главне републичке тужитељке. И као од првог дана остала је истрајна - да не одговара на питања новинара и јавности. Па кад се нађе лицем у лице са медијима, прибегава различитим… »
ВИДЕО: Доловац побегла од новинара - амбасадори "људски штит"

ВИДЕО: Доловац побегла од новинара - амбасадори "људски штит"

Радио 021 19.04.2024
Републичка тужитељка Загорка Доловац је још једном избегла питања новинара. Тужитељка које нема. Како пише Инсајдер.нет, Загорка Доловац се појавила у јавности – и то јесте вест, јер врховна тужитељка годинама избегава… »
Доловац бежала од новинара и тражила од Хила да је заштити: „Нападају ме, зато сам пришла вама“ ВИДЕО

Доловац бежала од новинара и тражила од Хила да је заштити: „Нападају ме, зато сам пришла вама“ ВИДЕО

Нова 19.04.2024
Врховна јавна тужитељка Загорка Доловац наставља да избегава новинаре и да игнорише постављена питања, овог пута није се скривала иза фасцикле, већ иза три амбасадора, Кристофера Хила, Емануела Жиофреа и Јана Бартуа, који су… »

Вести дана »