Povezane vesti

Zagorka Dolovac – zna se da postoji, ali se retko viđa: Nekad se krije iza fascikle, a nekad…

Zagorka Dolovac – zna se da postoji, ali se retko viđa: Nekad se krije iza fascikle, a nekad…

N1 Info 19.04.2024
Već tri mandata Zagorka Dolovac je na mestu glavne republičke tužiteljke. I kao od prvog dana ostala je istrajna - da ne odgovara na pitanja novinara i javnosti. Pa kad se nađe licem u lice sa medijima, pribegava različitim tehnikama izbegavanja - od… »
Dolovac bežala od novinara i tražila od Hila da je zaštiti: „Napadaju me, zato sam prišla vama“ VIDEO

Dolovac bežala od novinara i tražila od Hila da je zaštiti: „Napadaju me, zato sam prišla vama“ VIDEO

Nova 19.04.2024
Vrhovna javna tužiteljka Zagorka Dolovac nastavlja da izbegava novinare i da ignoriše postavljena pitanja, ovog puta nije se skrivala iza fascikle, već iza tri ambasadora, Kristofera Hila, Emanuela Žiofrea i Jana Bartua, koji su potom zaključili da… »
VIDEO: Dolovac pobegla od novinara - ambasadori "ljudski štit"

VIDEO: Dolovac pobegla od novinara - ambasadori "ljudski štit"

Radio 021 19.04.2024
Republička tužiteljka Zagorka Dolovac je još jednom izbegla pitanja novinara. Tužiteljka koje nema. Kako piše Insajder.net, Zagorka Dolovac se pojavila u javnosti – i to jeste vest, jer vrhovna tužiteljka godinama izbegava javnost. Novinar… »

Vesti dana »