Povezane vesti
"U: narodnu kuhinju dospeo sam iz svile i kadife": Filmska priča Zorana Popovića iz Čačka: Evo kako je od milionera postao…
Blic 19.04.2024
"BIO sam milioner, a ne pričam o dinarima... Imao sam kuću na Senjaku, stanove, kafić i noćne klubove..., vozio najskuplje automobile, obišao pola sveta. Družio sam se sa najvećim beogradskim i čačanskim facama, zabavljao se sa najlepšim… »
Zoran iz Čačka bio milioner, SAD je beskućnik! Držao klubove, vozio skupa kola: "Sad jedem u narodnoj kuhinji"
Mondo 19.04.2024
Zoran Popović (62), rođeni Čačanin je preko noći postao beskućnik, a imao je sve. Zoran Popović (62), rođeni Čačanin je preko noći postao beskućnik, a imao je sve. Stara narodna poslovica glasi da je najgore imati, pa nemati, a upravo to na… »
Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i…
RINA 19.04.2024
Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO) Čačak - Stara narodna poslovica glasi da je najgore imati, pa nemati, a upravo… »
Zoran gradio sebi vilu na Senjaku, a sad je beskućnik: Izgubio milione, danas se hrani u Narodnoj kuhinji
Telegraf 19.04.2024
Imao je stan od 250 kvadrata, kafe-bar, dva noćna kluba. Stara narodna poslovica glasi da je najgore imati, pa nemati, a upravo to na svojoj koži osetio je Zoran Popović (62) iz Čačka. Njegova neverovatna životna priča vrlo lako mogla bi da… »
Priča Zorana Popovića, iz Čačka, poput filmskih o milioneru koji je postao beskućnik: U narodnu kuhinju dospeo sam iz…
Glas Zapadne Srbije 19.04.2024
Čačak - Bio sam milioner, a ne pričam o dinarima... Imao sam kuću na Senjaku, stanove, kafić i noćne klubove..., vozio najskuplje automobile, obišao pola sveta. Družio sam se sa najvećim beogradskim i čačanskim facama, zabavljao se sa… »
Vesti dana »
„Ovo je dokaz da je Vučić slagao. Snimak na kom Zobenica traži da naprednjaci vređaju građane je pravi“ VIDEO
Nova pre 47 minutajoš 101 povezana
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Biće više snega nego prethodnih dana, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju padavine
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Kako izgleda Notr Dam: Prve fotografije obnovljene katedrale, uskoro otvara vrata posetiocima (FOTO)
Euronews pre 17 minutajoš 20 povezanih