Povezane vesti
Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas…
RINA 19.04.2024
Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO) Čačak - Stara narodna poslovica glasi da je najgore imati, pa nemati, a upravo to na… »
Priča Zorana Popovića, iz Čačka, poput filmskih o milioneru koji je postao beskućnik: U narodnu kuhinju dospeo sam iz svile i…
Glas Zapadne Srbije 19.04.2024
Čačak - Bio sam milioner, a ne pričam o dinarima... Imao sam kuću na Senjaku, stanove, kafić i noćne klubove..., vozio najskuplje automobile, obišao pola sveta. Družio sam se sa najvećim beogradskim i čačanskim facama, zabavljao se sa najlepšim ženama… »
Vesti dana »
Nova havariju na „Rzavu“: Gubi se 70 litara vode u sekundi, u toku utvrđivanje uzroka
Nedeljnik pre 45 minutajoš 53 povezane
ANEM: Projektno sufinansiranje – Alou i Informeru 58 miliona, Radoici 50 miliona na medijskim konkursima! Milioni za Alo, Informer...
Volim Zrenjanin pre 10 minutajoš 13 povezanih
Hladni front krenuo prema Srbiji, stiže osveženje! Ovi delovi biće prvi na udaru: prete pljuskovi i grmljavina
Telegraf pre 3 satajoš 18 povezanih