Povezane vesti
Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas…
RINA 19.04.2024
Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO) Čačak - Stara narodna poslovica glasi da je najgore imati, pa nemati, a upravo to na… »
Priča Zorana Popovića, iz Čačka, poput filmskih o milioneru koji je postao beskućnik: U narodnu kuhinju dospeo sam iz svile i…
Glas Zapadne Srbije 19.04.2024
Čačak - Bio sam milioner, a ne pričam o dinarima... Imao sam kuću na Senjaku, stanove, kafić i noćne klubove..., vozio najskuplje automobile, obišao pola sveta. Družio sam se sa najvećim beogradskim i čačanskim facama, zabavljao se sa najlepšim ženama… »
Vesti dana »
Zastrašujući trenutak udara! Bujica uništava masivnu zgradu, nosi ljude poput mrava! Sve nestaje u deliću sekunde! Strahuje se da će biti još mrtvih! (video)
Kurir pre 36 minutajoš 43 povezane
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Beta pre 46 minutajoš 48 povezanih
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Goču
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 53 povezane