Povezane vesti

Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas…

Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas…

RINA 19.04.2024
Od vile na Senjaku i suvog luksuza do beskućnika: Neverovatno potresna životna priča Zorana iz Čačka, izgubio milione i danas se hrani u Narodnoj kuhinji (FOTO)(VIDEO) Čačak - Stara narodna poslovica glasi da je najgore imati, pa nemati, a upravo to na… »
Priča Zorana Popovića, iz Čačka, poput filmskih o milioneru koji je postao beskućnik: U narodnu kuhinju dospeo sam iz svile i…

Priča Zorana Popovića, iz Čačka, poput filmskih o milioneru koji je postao beskućnik: U narodnu kuhinju dospeo sam iz svile i…

Glas Zapadne Srbije 19.04.2024
Čačak - Bio sam milioner, a ne pričam o dinarima... Imao sam kuću na Senjaku, stanove, kafić i noćne klubove..., vozio najskuplje automobile, obišao pola sveta. Družio sam se sa najvećim beogradskim i čačanskim facama, zabavljao se sa najlepšim ženama… »

Vesti dana »