Povezane vesti

Trula družino što vodiš Partizan - napusti klub: Nekadašnji član uprave crno-belih iz zlatnih dana zagrmeo!

Trula družino što vodiš Partizan - napusti klub: Nekadašnji član uprave crno-belih iz zlatnih dana zagrmeo!

Kurir 19.04.2024
Milija Milosavljević Ktitor, bio je član uprave FK Partizan u nekoliko navrata. Prvi put u vreme ere Mirka Marjanovića devedestih godina prošlog veka, potom sa Žarkom Zečevićem i Nenadom Bjekovićem 2003. kada je klub obezbedio ulazak u Ligu… »
Zvezdo, ne iživljavaj se nad ovakvim Partizanom - vratiće ti se! Nekada smo mi njih nameštali, a sada to oni rade nama...

Zvezdo, ne iživljavaj se nad ovakvim Partizanom - vratiće ti se! Nekada smo mi njih nameštali, a sada to oni rade nama...

Kurir 19.04.2024
Milija Milosavljević bio je važan član uprave FK Partizan u vreme kada je taj klub igrao Ligu šampiona i bio dominantan devedesetih godina prošlog veka. Milija Ktitor u razgovoru za Kurir kaže da mu teško pada stanje FK Partizan u kojem se danas… »
Predrag Mijatović predsednik, milinko Pantić trener Partizana: Mislim da je to izvodljivo, odlično ih poznajem...

Predrag Mijatović predsednik, milinko Pantić trener Partizana: Mislim da je to izvodljivo, odlično ih poznajem...

Kurir 19.04.2024
FK Partizan je bez titule od 2017. godine, a čini se da će bez najvrednijeg trofeja ostati i ove sezone. Milija Milosavljević nekadašnji član uprave Partizana, u vreme Mirka Marjanovića, a onda i Žarka Zečevića i Nenada Bjekovića, smatra da su… »

Vesti dana »