Povezane vesti
Vučić o odnosu sa Grčkom: "Pratićemo glasanja i u skladu sa tim ćemo se izjašnjavati"
Euronews 19.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je danas prisustvovao završetku vojne vežbe "Vihor 2024", tokom konferencije za medije osvrnuo se na odnos prema Grčkoj, koja je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasanjem podržala preporuku za članstvo… »
Vučić o glasanju grčke u savetu Evrope: "Pratićemo i u skladu sa tim ćemo se ponašati"
Mondo 19.04.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je nedavno glasanje grčkih poslanika u palamentu Saveta Evrope. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je nedavno glasanje grčkih poslanika u palamentu Saveta Evrope. Predsednik Srbije Aleksandar… »
"Bezobrazluk dore Bakojani bez presedana" Ovim sredstvima su se služili kako ne bi razgovarali sa Beogradom
Alo 19.04.2024
Pratićemo glasanja i u skladu sa tim ćemo se izjašnjavati. Jesam li oduševljen ponašanjem gospođe Bakojani, odavno sam rekao da nisam. Mislim da je sramota to što je radila. Ovo je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić na pitanje "Novosti" da li nam… »
Vesti dana »
Završena akcija na Palati „Albanija“: Alpinisti uklonili baner sa zgrade, bele čiope su slobodne
Dnevnik pre 1 danjoš 89 povezanih
Pari Sen Žermen u nedelju popodne slavi titulu sa navijačima, uprkos neredima u Parizu posle finala
Radio sto plus pre 1 danjoš 74 povezane
Šok u Beogradskoj areni, Hrvat nokautrao Vasu Bakočevića: "Mislio sam da je ološ i bitanga, prevario me"
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
(Foto, video) PSŽ je ponovo najbolji u Evropi: „Sveci“ odbranili titulu Lige šampiona, Arsenal tragičar u izvođenju penala
Dnevnik pre 1 danjoš 102 povezane